IT Detachering oplossingen

Jouw zorgeloze IT-detachering begint bij Ormer ICT

Of je nu vanuit een vast dienstverband of als ZZP’er met Ormer ICT werkt; ons grote netwerk van opdrachtgevers en projecten geeft jou de uitdaging en ontwikkeling die je zoekt. Met vier kantoren zijn we nooit ver weg. Als IT-professional kunnen we je bij verschillende zaken helpen. Zoals het zoeken naar juiste opdrachtgever maar ook bij de afhandeling van contracten en tijdige betalingen.

Vast dienstverband

Zekerheid bij een ervaren detacheerder

Bij Ormer ICT krijg je bij indiensttreding een vast dienstverband en word je ingezet op uitdagende IT-opdrachten. Met ruim 30 jaar ervaring in detacheren, bieden we expertise en persoonlijke begeleiding voor carrièreontwikkeling. De focus ligt op kerncompetenties zoals infrastructuur, softwareontwikkeling en end-user support. Naast werk zijn er kennissessies, opleidingen en gezellige evenementen zoals wintersport.

Lees meer over Vast Dienstverband
Werving & Selectie

ZZP’er

Zelfstandig met heldere afspraken

Werken als zelfstandig consultant via Ormer ICT biedt diverse voordelen, waaronder een WBA-proof werkomgeving, heldere afspraken over tarieven en betalingen, toegang tot een groot commercieel netwerk, en juridische zekerheid. Ormer ICT plaatst al jaren zelfstandige IT-professionals bij opdrachtgevers en garandeert een blijvende verbinding met een uitgebreid ZZP-netwerk.

Lees meer over ZZP’er
Moderne werkplek IT beheer

Payrolling

flexibiliteit, vrijheid én zekerheid

Payrolling biedt flexibiliteit en vrijheid met behoud van sociale verzekeringen, ideaal voor wie de eerste stappen naar zelfstandigheid wil zetten. Ormer ICT begeleidt IT-professionals naar zelfstandig ondernemerschap via payrolling, een flexibel dienstverband met geregeld pensioen, WW-rechten en andere arbeidsvoorwaarden. Zelfs gevestigde ZZP’ers kunnen bij Ormer ICT terecht voor payrolling als de opdrachtgever geen ZZP’er in de keten wenst.

Lees meer over Payrolling

Brokering

De zakelijke kant goed geregeld

Ormer ICT is een betrouwbare partner voor ZZP’ers, die contract- en factuurafhandeling verzorgt via brokering. In gevallen waar directe ZZP-contracten problematisch zijn voor opdrachtgevers, neemt Ormer ICT de administratieve taken over, waardoor ZZP’ers verzekerd zijn van een gestroomlijnd proces en tijdige betaling zonder risico’s voor wet- en regelgeving.

Lees meer over Brokering
Brokering

De route naar succes

Vind de perfecte IT-professional via Ormer ICT

Stap 1

Deel de vacature met ons

Wij zoeken graag de perfecte IT-professional bij jouw vacature.

Deel de vacature

Stap 2

Kennismaking met Ormer ICT

Bekijk hier hoe wij na jouw sollicitatie of aanmelding te werk gaan.

Bekijk filmpje

Stap 3

Wij maken de juiste match

Hier laten we je zien hoe wij de meest uitdagende opdracht voor jou vinden.

Bekijk filmpje

Stap 4

Start met jouw nieuwe uitdaging

Gefeliciteerd! Vanaf nu geniet je van alle voordelen van een samenwerking met Ormer ICT.

Bekijk filmpje

Onze kernwaarden

Wij zijn Ormer ICT dé dienstverlener op het gebied van IT

Passie voor kennis en techniek

Passie voor kennis en techniek vormt het fundament van onze organisatie. Daarom is investeren in menselijk kapitaal één van onze speerpunten.

Afspraak is afspraak

Tijd is tijd. Beloofd is beloofd. Afspraak is afspraak. Dat is Ormer ICT.

Dienstverlenend

Wij zullen er altijd alles aan doen om onze klanten te helpen. Ormer ICT staat symbool voor partnerschap. Wij denken verder dan service levels en garanties.

Onze certificeringen

  • ISO 9001 Kwaliteitsmanagement
  • NEN 4400 Stichting Normering Arbeid
  • Microsoft Gold Partner
  • ESET Gold Partner

Onze awards

  • 2017 Notering Computable Top 100
  • 2018 Notering Computable Top 100
  • 2021 Beste IT-werkgever van Nederland (Computable)
Meer informatie? Partnerschap & kwaliteit

Interesse in samenwerking?

Neem contact met ons op

Benieuwd geraakt naar wat wij voor je kunnen betekenen? Graag leren wij jou en jouw organisatie beter kennen. Voor alle personele IT-vraagstukken kunnen wij een oplossing bieden en je adviseren. De kans is groot dat wij onze ervaring al bij vergelijkbare organisaties binnen jouw branche of sector in de praktijk hebben mogen brengen. Bel, mail of app mij of mijn collega’s gerust.