Ormer ICT 30 jaar!

Team Ormer ICT

Sponsoren
Henk Angenent

Henk Angenent

In 1997 de winnaar van de Elfstedentocht, tegenwoordig de drijvende kracht achter zijn eigen marathonteam. Na een actieve carrière als schaatser leidt hij nu jonge, talentvolle schaatsers op met als doel: de top bereiken.

Sponsoren

Mede dankzij hen kan het Marathon-‘Team Ormer ICT’ uitblinken. De sponsoren dragen allemaal hun steentje bij om het schaatsseizoen in goede banen te leiden. Elk met een eigen motivatie, maar één ding hebben ze met elkaar gemeen: een voorliefde voor schaatsen.

New-Care

We halen allemaal graag het beste uit iedere situatie. We willen optimaal presteren en zo lang mogelijk actief en vitaal blijven. Wij hebben voedingssupplementen ontwikkeld die hierbij kunnen helpen.

De supplementen bieden een specifieke aanvulling op de dagelijkse voeding waardoor bijvoorbeeld sportprestaties kunnen worden ondersteund en het lichaam kan worden ondersteund in specifieke situaties, zoals bijvoorbeeld bij veroudering of in de periode rondom de zwangerschap. Voor iedereen die bewust met zijn lichaam bezig is, bieden wij een krachtige aanvulling.

Voor onze voedingssupplementen hebben wij gekozen voor zoveel mogelijk natuurlijke en natuur-identieke ingrediënten. Ingrediënten die het lichaam herkent en goed opneemt. Dat helpt voor een krachtige aanvulling.

Actos groep logo

Verbinden. Persoonlijk. Ontwikkeling. Energie. Plezier. Dat zijn kernwaarden die niet alleen geschreven staan, maar ook elke dag weer in de praktijk uitgevoerd worden. Je hebt elkaar immers nodig om succesvol te zijn. Want samen bereik je meer.

Actos Groep gelooft dat organisaties duurzaam groeien als de professionals die erin werken zichzelf kunnen zijn en worden ingezet op hun talent. Als jij goed op je plek zit en je talenten kwijt kunt ben je het meest succesvol, zowel op je werk als daarbuiten. Dit is onze missie naar zowel onze opdrachtgevers toe als naar onze eigen collega’s binnen de Actos Groep en haar labels.

Cordeel logo

Cordeel Nederland bouwt bijna alles, zowel woning- als utiliteitsbouw. Allemaal duurzame gebouwen en constructies, waar we met passie en vakmanschap aan werken. We bieden maatwerkoplossingen voor nieuwbouw, renovatie en onderhoud. Integraal betrokken van het prilste idee tot oplevering en onderhoud. We werken op basis van vertrouwen en partnerschap. Vaak gaat de relatie met onze klanten jaren terug. Decennia zelfs.

Onze roots liggen in Sint-Niklaas, België. Hier begon Ghislain Cordeel in 1934 zijn bedrijf. Inmiddels is Groep Cordeel een Europese speler met meer dan 1.600 werknemers. En nog steeds zijn we een volledig onafhankelijk familiebedrijf, met de familie Cordeel aan het roer.

Daikin logo

Sinds de oprichting van Daikin, nu bijna een eeuw geleden, is het onze missie om de lucht om ons heen te optimaliseren. We hebben onze deskundigheid altijd ingezet om het leven van mensen te verbeteren en bij te dragen aan een gezondere, duurzamere samenleving.

Daikin Europe is een marktleider in verwarmings-, koel-, ventilatie-, luchtreinigings- en vriestechnologieën. Onze producten en diensten worden wereldwijd gebruikt in woningen, bedrijven en industriële toepassingen.

Onze vriesoplossingen dragen bij aan een CO2-arme koudeketen en helpen om voedselverlies te voorkomen. Wij ontwerpen producten die onze milieubelasting verminderen, zodat we zorgdragen voor een gezonde toekomst. Daikin leidt trots de weg naar een CO2-neutrale samenleving.

No Such logo

NOSUCH is niet zoals iedereen. Onze klanten zien we ook zo en dat geeft ons steeds weer energie. Wat ons zo anders maakt? Voor ons moeten de begrippen creatie en effectiviteit altijd samengaan. Emotievolle verbeelding gekoppeld aan duidelijke resultaten. Dat doen we door de essentie van een merk naar boven te halen. Het relevant onderscheidende kenmerk te laten stralen. Consistent en continu.

We combineren branding, content en digital in effectief creatief werk. Dát noemen wij total branding! Samen creëren we energie die merken echt tot leven brengt.

Paul & Paul

Na de oprichting van ons bedrijf in 2002, zijn wij in ruim 10 jaar tijd uitgegroeid tot één van de grootste aanbieders in Zuid-Holland. Wij leveren het gehele assortiment van kozijnen, zonwering, overkappingen, raamdecoratie en horsystemen voor particulieren evenals bedrijven en aannemers. Door dit totaalaanbod kunnen wij nagenoeg al uw wensen realiseren!

Wij streven met onze producten altijd naar een hoogwaardige kwaliteit, veel comfort, bedieningsgemak en een lange levensduur. Om dit te bereiken werken wij alleen met gerenommeerde leveranciers die producten van een hoge kwaliteit leveren. Onze leveranciers verzekeren u een langdurige fabrieksgarantie die kan oplopen tot wel 10 jaar!

Van inmeten tot professionele montage door ons eigen opgeleid personeel, begeleiden wij het gehele proces van A tot Z.

van der Valk

Met bijna honderd hotels en vrijwel overal een familielid aan het roer, is Van der Valk wereldwijd een uniek familiebedrijf. Een grote familie die zo lang intensief samenwerkt, dat zorgt uiteraard voor mooie verhalen.

Inmiddels zijn we sinds de start al weer ruim honderd jaar verder. Vele vestigingen zijn erbij gekomen in Nederland, maar ook in Duitsland, België, Frankrijk, Spanje en op de Nederlandse Antillen. De vierde generatie is het roer van de derde generatie aan het overnemen en in sommige hotels is de vijfde generatie al aan het meewerken. Onlangs is zelfs het eerste lid van de zesde generatie al geboren. Verplicht de horeca ingaan is er niet bij, maar er zijn maar weinig familieleden die zo’n unieke kans om mee te bouwen aan zo’n bijzonder bedrijf aan zich voorbij laten gaan. Ze bouwen met elkaar aan steeds mooiere en betere bedrijven, zodat ze die weer kunnen doorgeven aan de volgende generatie.

Ormer ICT logo kleur

Toen president Clinton aan zijn eerste termijn als president begon, vlak vóór Ronald Koeman Barcelona naar de winst in de Champions League finale schoot, startte Jan Willem Jongebreur Ormer ICT.

Op 22-jarige leeftijd was zijn visie dat de automatiseringsgolf, die in 1992 nog in de kinderschoenen stond, heel veel begeleiding zou vergen. Juist daarom werd Ormer ICT een dienstverlener pur sang.

Al snel vertaalde die dienstverlening zich in consultancy en detachering. Begin deze eeuw ontstond het idee om ook IT beheer te doen voor MKB-bedrijven.  Op basis van bewezen standaarden bood Ormer ICT haar MKB-klanten een IT-omgeving voor een vast bedrag per maand. Dat was voor die tijd echt baanbrekend. Inmiddels is de hele markt en zelfs de technologie verder ontwikkeld in de richting die Ormer ICT al in 2003 als eerste koos.

Agu logo

We zijn een écht Nederlands bedrijf dat al sinds 1966 fietskleding maakt. Opgericht in Alkmaar en daar zitten we nog altijd. Er is een hoop veranderd door de jaren heen, maar de passie voor het fietsen blijft dé rode draad. Maar wat betekent het dat we een Nederlands merk zijn?

Ten eerste: Fietsen is onderdeel van de Nederlandse cultuur. Het is niet enkel onze passie, maar het zit dus ook in ons bloed. Ten tweede: Nederlanders zijn nuchter, creatief, realistisch, maar toch ook ambitieus.

Die combinatie maakt dat we steeds zoeken naar de beste kwaliteit voor de beste prijs. We maken producten met een bescheiden maar stijlvol design en die lang meegaan. Kortom: Wij weten wat jij als fietser nodig hebt. En bieden een passende oplossing voor elke rit, elke uitdaging. Iedere dag.

RIjkse logo

Onze teams met accountants en adviseurs staan al sinds 1955 voor u klaar. Dat doen we vanuit onze vestigingen in Middelburg, Goes, Barendrecht en Terneuzen. Zo heeft u altijd deskundige hulp ‘om de hoek’, met veel lokale kennis en een interessant netwerk.

Op zoek naar een deskundige accountant of adviseur in Zeeland of Zuidwest Nederland? Of wellicht bent u geïnteresseerd in onze online diensten? Wij zijn er om u te ontzorgen en te ondersteunen in uw administratie. Daarnaast kunnen wij met u sparren over lopende zaken in uw bedrijf en geven wij advies.

Met hart en ziel

Dit is waarom zij sponsoren

Wat is voor hen de reden geweest om het Schaatsteam te steunen? En hoe zit het eigenlijk met hun eigen schaatstalent? Lees hier meer over de trouwe sponsoren van ons Marathon-‘Team Ormer ICT’.

 

Lees meer!
Teamfoto schaatsteam Ormer ICT met sponsoren
Wedstrijdkalender

Wedstrijdprogramma

Zie hier wanneer onze Beloften Mannen de strijd aangaan!