Ormer ICT: jouw betrouwbare partner voor contract- en factuurafhandeling als zzp’er

Je kunt als ZZP’er natuurlijk ook zelf een opdracht hebben gevonden. Maar wanneer je opdrachtgever niet rechtstreeks een contract met een ZZP’er kan of wil aangaan, dan kan Ormer ICT de brugfunctie vervullen. Wij regelen dan de contracten, facturatie en natuurlijk de tijdige betaling.

Ormer ICT - brokering

Natuurlijk beschik je als ZZP’er over een netwerk. Binnen dat netwerk kan het zomaar gebeuren dat jij en je nieuwe opdrachtgever elkaar rechtstreeks gevonden hebben, maar het contracteren van jou als tijdelijk medewerker kan nogal eens op weerstanden en zelfs onmogelijkheden binnen de interne organisatie van je nieuwe opdrachtgever stuiten. Denk bijvoorbeeld aan een afdeling Procurement die niets ziet in contracten met elke ZZP’er afzonderlijk. Of een Legal Department dat met grote vrees kijkt naar het risico op schijnconstructies binnen de Wet DBA en ketenaansprakelijkheid. Het zijn zomaar enkele, maar zeer realistische situaties waar je tegenaan kunt lopen bij het direct op opdracht gaan.

In die gevallen biedt Ormer ICT dé oplossing door middel van brokering. Je nieuwe opdrachtgever betaalt ons een zeer bescheiden vergoeding en wij nemen niet alleen de gehele contract- en factuurafhandeling uit handen; wij zorgen er ook voor dat jij en je opdrachtgever geen risico’s lopen met wet- en regelgeving.

Wat verder voor jou als ZZP’er belangrijk is; Jij bent en blijft zelfstandig IT-professional en je bent gegarandeerd van een gestroomlijnd contract- en facturatieproces. Plus altijd tijdige betaling van je factuur! 

Interesse in samenwerking?

Neem contact met ons op

Wil je meer te weten komen? We leren je graag beter kennen zodat we alle mogelijkheden die we je te bieden hebben kunnen bespreken. Waar je ook staat in je IT-carrière en wat je specialisme ook is, wij hebben ervaring in het werken met IT-professionals zoals jij. Bel, mail of app mij of mijn collega’s gerust.