Vast dienstverband

Als je bij Ormer ICT komt werken dan krijg je een vast dienstverband bij ons. Dat betekent een baan bij één van de beste detacheerders van Nederland. Je gaat werken op de uitdagendste opdrachten en je wordt architect van je eigen carrière. En er zijn natuurlijk kennissessies, bijeenkomsten en personeelsuitjes zoals met z’n allen op wintersport.

Ormer ICT - vast dienstverband

Detacheren zit in ons bloed. Hier hebben wij al bijna 30 jaar ervaring mee – en dat uitsluitend binnen de IT.  Dan mag je ons gerust een expert met focus noemen. Dat merk je als je bij ons in vaste dienst komt.

Vanuit dat vaste dienstverband word je ingezet op interessante en bij jouw carrière passende opdrachten en projecten. Onze opdrachtgevers zijn op zich al bijzonder interessant. Van grote overheidsinstanties tot kleine hightech-spelers en alles wat daar tussenin zit. Voor al onze opdrachtgevers is IT de laatste jaren core-business en leidend in de strategie geworden en dat vertaalt zich in de aard van de opdrachten. Als je via Ormer ICT gedetacheerd wordt dan doe je ertoe.

Natuurlijk is er méér dan alleen je opdracht bij de opdrachtgever. Vanuit Ormer ICT krijg je de juiste begeleiding bij de richting die jij aan je carrière wilt geven. Bijvoorbeeld een persoonlijk ontwikkelplan, opleidingen en kennissessies met vakgenoten. En omdat het niet alleen maar om werk draait, zorgen we ook voor de gezelligheid eromheen. Informele bijeenkomsten, de familiedag voor je gehele gezin, kerstdiner met je partner en niet te vergeten ons jaarlijkse lang weekend wintersport in de Alpen zijn zomaar wat voorbeelden.

Detachering doen we in de volle breedte van het IT-werkveld. Maar om onze vaste mensen de juiste aandacht te geven focussen we ons voor hen op een drietal kerncompetenties: infrastructuur, software development en end-user support. We gaan graag met je in gesprek om jouw mogelijkheden bij ons te bespreken.

Interesse in samenwerking?

Neem contact met ons op

Wil je meer te weten komen? We leren je graag beter kennen zodat we alle mogelijkheden die we je te bieden hebben kunnen bespreken. Waar je ook staat in je IT-carrière en wat je specialisme ook is, wij hebben ervaring in het werken met IT-professionals zoals jij. Bel, mail of app mij of mijn collega’s gerust.