De Modern Workplace van Ormer ICT

De Modern Workplace bied je de vrijheid om zorgeloos te werken met al jouw devices. jouw laptop, tablet of telefoon functioneert overal en altijd feilloos, als een betrouwbare metgezel die doet wat hij moet doen. Betrouwbaarheid en veiligheid gaan hand in hand, waardoor de Modern Workplace niet langer een luxe is, maar een absolute must, vooral in tijden van hybride werken.

Transformeer jouw werkplek met Microsoft 365

Wanneer je Ormer ICT kiest voor de inrichting van jouw Modern Workplace, kun je rekenen op volledige veiligheid en feilloze functionaliteit. We baseren onze dienstverlening op een combinatie van geavanceerde technologieën en het Microsoft 365-platform als solide fundament. Onze service is ontworpen om jou volledig te ontzorgen, waarbij de productiviteit en tevredenheid van jouw medewerkers centraal staan. Ormer ICT belooft 100 procent uptime, flexibiliteit in op- en afschalen en maximale gebruikerstevredenheid, en dat alles voor een vast bedrag per maand zonder onaangename financiële verrassingen.

De voordelen van een modern workplace bij Ormer ICT

  • Altijd en overal werken: Flexibiliteit om op elke locatie productief te zijn.
  • Veilige ICT-inrichting: Uw digitale omgeving is altijd beveiligd en betrouwbaar.
  • Veilig opgeslagen bestanden: Belangrijke documenten zijn altijd veilig opgeslagen.
  • Samenwerking in documenten: Efficiënte samenwerking dankzij naadloze documentdeling.
  • Snelle probleemoplossing: Technische problemen worden snel en efficiënt verholpen.

Meer weten?

Benieuwd geraakt naar wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van modern workplace? Graag leren wij u en uw organisatie beter kennen. Voor alle IT-vraagstukken kunnen wij een oplossing bieden en je adviseren.

Stuur ons een bericht

Interesse in samenwerking?

Neem contact met ons op

Benieuwd geraakt naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Graag leren wij jou en jouw organisatie beter kennen. Voor alle IT-vraagstukken kunnen wij een oplossing bieden en jou adviseren. De kans is groot dat wij onze ervaring al bij vergelijkbare organisaties binnen jouw branche of sector in de praktijk hebben mogen brengen. Bel, mail of app mij of mijn collega’s gerust.