Modern Workplace

Klinkt mooi, een Modern Workplace, maar wat is het eigenlijk? Het is precies zoals u het wilt: zorgeloos werken met al uw devices, die overal en altijd feilloos functioneren. Een moderne werkplek die u onder de arm meeneemt. Waar u uw laptop, tablet of telefoon ook opent, hij doet precies wat hij moet doen. Net zo betrouwbaar als water uit de kraan. En betrouwbaar is tweeledig, want behalve dat u er zeker van kunt zijn dat alles werkt zoals het hoort, werkt het ook volkomen veilig. Kortom: de Modern Workplace is geen luxe maar een must, zeker in tijden van hybride werken.

Ormer ICT - Office 365

Volkomen veilig, feilloos functionerend
Dit is de garantie als Ormer ICT uw Modern Workplace inricht: volkomen veilig, feilloos functionerend. Met een combinatie van technologieën en het Microsoft 365-platform als fundament. Wij bieden de optimale service om u te ontzorgen, waarbij de productiviteit én tevredenheid van uw medewerkers toeneemt. Onze belofte: 100 procent uptime, flexibel op- en afschalen en maximale gebruikerstevredenheid. En dat voor een vast bedrag per maand, dus zonder onaangename financiële verrassingen. Een nieuwe medewerker? Dan zorgen we ervoor dat de apparatuur startklaar is, zodat hij of zij meteen aan de slag kan. Het scheelt vervelende telefoontjes met de helpdesk. En als er toch een keertje iets misgaat, staat Ormer ICT onmiddellijk klaar om het probleem te verhelpen, als betrouwbare partner voor uw ICT-oplossingen. Met onze Modern Workplace blijft uw organisatie relevant in een dynamische en competitieve markt.

Voordelen van de Modern Workplace

  • De mogelijkheid om altijd en overal te werken
  • Een veilige en betrouwbare ICT-inrichting
  • Bestanden altijd veilig opgeslagen
  • Samenwerking in documenten
  • Problemen worden snel verholpen

Interesse in samenwerking?

Neem contact met ons op

Benieuwd geraakt naar wat wij voor u kunnen betekenen? Graag leren wij u en uw organisatie beter kennen. Voor alle IT-vraagstukken kunnen wij een oplossing bieden en u adviseren. De kans is groot dat wij onze ervaring al bij vergelijkbare organisaties binnen uw branche of sector in de praktijk hebben mogen brengen. Belt, mailt of appt u mij of mijn collega’s gerust.