Case

Samenwerking: Ormer ICT & Waterschapsbedrijf Limburg

Ron Piepers is Projectleider Informatietechnologie (IT) & innovatie bij Waterschapsbedrijf Limburg. Waterschapsbedrijf Limburg produceert gezuiverd afvalwater en zet zuiveringsslib om in waardevolle grondstoffen en energie. Een organisatie met het streven om het water om ons heen gezonder en duurzamer te maken. Waterschapsbedrijf Limburg is een belangrijke schakel in de waterketen en heeft de ambitie om het meest bewonderde grondstoffen-, energie- en waterketenbedrijf van Nederland te worden door de inzet van hun creativiteit, intensiviteit en hoge performance.  

IT projecten

Hoe Ormer ICT Waterschapsbedrijf Limburg bijdroeg aan het succes van ‘De Nieuwe Werkplek’

Ron vertelt dat het eerste contact met Ormer ICT verliep vanwege een spoedvraag: ‘‘We zijn bezig met het project: ‘De nieuwe werkplek’. Het gaat hierbij om de implementatie van SharePoint binnen de organisatie. We liepen bij de start van de implementatie tegen een aantal omstandigheden aan, waarna we besloten hebben om afscheid te nemen van onze toenmalige leverancier. We kwamen er al snel achter dat een technisch Consultant noodzakelijk was om het project goed te laten leiden. Dit betekende dat we met spoed op zoek moesten naar een technisch consultant op het gebied van SharePoint en Office365. Zonder een technisch consultant zou het complete project stil komen te liggen. Mijn teamleider was destijds al bekend met Ormer ICT en toen hebben we gelijk rechtstreeks contact met hen gelegd.’’

”Alles loopt altijd soepel en er wordt heel snel geschakeld bij vragen”

Ron Piepers – Projectleider IT & Innovatie bij Waterschapsbedrijf Limburg

Ormer ICT: Jouw betrouwbare partner in IT-detachering en outsourcing

Op de vraag hoe Ron de samenwerking vindt verlopen gaf hij aan dat hij dit heel goed vindt gaan. ‘’Alles verloopt altijd soepel en er wordt ook heel snel geschakeld bij vragen. We huren vakkundige medewerkers in via Ormer ICT en ik kan met grote tevredenheid zeggen dat we nu grote stappen maken binnen onze IT-projecten.’’.

De route naar succes

Hoe u net als Ron de perfecte IT-professional kunt vinden via Ormer ICT

Stap 1

Deel de vacature met ons

Wij zoeken graag de perfecte IT-professional bij uw vacature.

Deel de vacature

Stap 2

Finetunen van de vacature

Het finetunen van de vacature is één van onze specialiteiten. Dit leggen we graag aan u uit.

Bekijk filmpje

Stap 3

Wij maken de juiste match

Om van succes verzekerd te zijn hebben wij een gedegen selectieproces ontwikkeld.

Bekijk filmpje

Stap 4

IT-professional gevonden

U kunt erop rekenen dat onze service niet stopt na de juiste match.

Bekijk filmpje

Interesse in samenwerking?

Neem contact met ons op

Benieuwd geraakt naar wat wij voor u kunnen betekenen? Graag leren wij u en uw organisatie beter kennen. Voor alle personele IT-vraagstukken kunnen wij een oplossing bieden en u adviseren. De kans is groot dat wij onze ervaring al bij vergelijkbare organisaties binnen uw branche of sector in de praktijk hebben mogen brengen. Belt, mailt of appt u mij of mijn collega’s gerust.