Telefonie via Teams

Houd jouw organisatie verbonden met betrouwbare mogelijkheden die de installatie en enablement versnellen en het beheer stroomlijnen. Teams Telefoon kun je op elk apparaat gebruiken voor een consistente ervaring, of je nu op kantoor, extern of hybride werkt.

Met telefonie via Teams kun je binnen het platform bellen, gebeld worden en verschillende telefoonfuncties gebruiken. Dit omvat onder andere het doorschakelen van oproepen, voicemail, het voeren van conferentiegesprekken en integratie met andere Microsoft 365-applicaties. Door deze geïntegreerde aanpak wordt communicatie en samenwerking gecentraliseerd, waardoor teams een alles-in-één oplossing hebben voor zowel hun vergaderingen als hun telefooncommunicatiebehoeften. Dit maakt het tot een populaire keuze voor bedrijven die streven naar efficiëntie en naadloze samenwerking op één geïntegreerd platform.

Waarom Telefonie via Teams?

 1. Biedt belangrijke en innovatieve belfuncties
  Houd gelijke tred met hybride werk vanaf elke locatie met één door het bedrijf geleverd telefoonnummer dat werkt op alle computers, mobiele apparaten en bureautelefoons.
 2. Laat je medewerkers kiezen uit verschillende apparaten terwijl je binnen het budget blijft
  Kies uit meer dan 150 Teams-gecertificeerde bureautelefoons, headsets, speakerphones en weergavemodellen van negen OEM-partners.
 3. Stroomlijn en schaal de installatie en het beheer
  Installeer Teams Telefoon binnen enkele minuten door een verbinding te maken met je operator, gebruikers in te richten en telefoonnummers toe te wijzen vanuit het Teams-beheercentrum.
 4. Breng gesprekken naadloos in de stroom van werk
  Werk samen als team met groepsgesprek aannemen, delegatie, weergave gedeelde lijn en consultatieve doorverbindingen.

Meer weten?

Benieuwd geraakt naar wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van telefonie via Microsoft Teams? Graag leren wij u en uw organisatie beter kennen. Voor alle IT-vraagstukken kunnen wij een oplossing bieden en je adviseren.

Stuur ons een bericht

Interesse in samenwerking?

Neem contact met ons op

Benieuwd geraakt naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Graag leren wij jou en jouw organisatie beter kennen. Voor alle IT-vraagstukken kunnen wij een oplossing bieden en jou adviseren. De kans is groot dat wij onze ervaring al bij vergelijkbare organisaties binnen jouw branche of sector in de praktijk hebben mogen brengen. Bel, mail of app mij of mijn collega’s gerust.