Informatiebeveiliging

In de dynamische wereld van vandaag is het cruciaal om te begrijpen wat informatiebeveiliging inhoudt en hoe je als MKB’er cybercriminelen een stap voor kunt blijven. Hackers opereren op hoog niveau, en het is van het grootste belang om proactieve maatregelen te nemen. Ormer ICT staat garant voor een maximale veiligheid van jouw organisatie door gebruik te maken van geavanceerde technieken en zorgvuldige monitoring. Voorkomen is immers beter dan genezen.

Ormer ICT – Specialist in cybersecurity

Informatiebeveiliging gaat verder dan alleen het installeren van antivirusprogramma’s. Het vereist meerdere beveiligingslagen in en rondom de IT-infrastructuur en apparatuur, met zowel technische als organisatorische maatregelen. Denk hierbij aan meervoudige authenticatie, data-encryptie, regelmatige updates van applicaties en besturingssystemen, awareness- en gebruikerstrainingen, en het implementeren van een effectief Information Security Management System (ISMS).

Ormer ICT, met ISO9001 en ISO/IEC27001 certificering, hanteert het principe van zero trust. Dit betekent dat we alle noodzakelijke beveiligingslagen toepassen om ongeoorloofde toegang tot data te voorkomen, enkel voor geautoriseerde personen en apparaten. Naast het beschermen van data leggen we ook de nadruk op de beveiliging van de digitale identiteit van gebruikers. Met een combinatie van maatregelen genieten al jouw medewerkers optimale bescherming.

Wat Ormer ICT voor jouw organisatie kan betekenen

Ormer ICT biedt naast continue monitoring een breed scala aan diensten, waaronder:

  • Multi-Factor Authentication
  • Scheiding van rechten en rollen
  • Identity and Access Management
  • Awareness- en gebruikerstrainingen
  • Gebruik wachtwoordkluis/unieke wachtwoorden
  • Geautomatiseerde monitoring van verdacht gedrag

Meer weten?

Je kunt met een gerust hart jouw informatiebeveiliging uitbesteden aan Ormer ICT. We nemen de tijd om jouw organisatie te begrijpen door een gedegen inventarisatie van de IT-omgeving te maken, waardoor we toekomstgericht kunnen samenwerken. Zo garanderen we de perfecte IT-beleving met tevreden gebruikers, flexibele op- en afschaling, en een uptime van 100%. Bij Ormer ICT betaal je een vast bedrag per maand. Hieronder vind je een overzicht van alle diensten die Ormer ICT aanbiedt. Kies voor maximale beveiliging en gemoedsrust met Ormer ICT als jouw partner in informatiebeveiliging.

Stuur ons een bericht

Interesse in samenwerking?

Neem contact met ons op

Benieuwd geraakt naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Graag leren wij jou en jouw organisatie beter kennen. Voor alle IT-vraagstukken kunnen wij een oplossing bieden en jou adviseren. De kans is groot dat wij onze ervaring al bij vergelijkbare organisaties binnen jouw branche of sector in de praktijk hebben mogen brengen. Bel, mail of app mij of mijn collega’s gerust.