IT Beheer

Grip op uw IT

Grip op IT, dat betekent zorgeloos werken. Dat u berichten over cybercrimes met een gerust hart leest, omdat u er alles aan hebt gedaan om uw netwerk te beveiligen. Dat alle devices van uw medewerkers overal en altijd feilloos functioneren. En dat de kosten elke maand hetzelfde zijn. Dát is de grip die Ormer ICT biedt als uw betrouwbare partner.

“Wij groeien zo hard dat we op zoek waren naar een IT-partner die zorgt dat we ook tijdens deze groei grip houden op onze IT. Ormer ICT zorgt ervoor dat we hier geen omkijken naar hebben; betrouwbaar.’’

– Robin van Houwelingen CTO Gewoon Gers

“Als CIO van Feyenoord wil ik me volledig kunnen richten op strategische doorontwikkeling en innovatie. Het is daarbij zaak dat we voor de basis-IT een betrouwbare partner hebben zodat ik er geen omkijken naar heb. Ormer ICT snapt wat partnerschap en ontzorging is”

Edwin Suk CIO Feyenoord
01
02

Onze werkwijze

Grip op uw IT

Ormer ICT brengt stapsgewijs in kaart waarmee uw organisatie het beste gediend is. We maken een inventarisatie van de IT-omgeving en tonen in een workshop welke verbeteringen nodig zijn om die toekomstbestendig te maken. Zo kunnen wij de perfecte IT-beleving garanderen, met tevreden gebruikers, flexibele op- en afschaling en 100 procent uptime. En zónder financiële verrassingen, want bij Ormer ICT betaalt u een vast bedrag per maand.

Neem vrijblijvend contact op!

Een perfecte IT-beleving

De route naar grip op uw IT

Stap 1

Pak die grip op uw IT!

Het plannen van een inventarisatie is de eerste stap naar grip op uw IT.

Plan een inventarisatie

Stap 2

Intensieve inventarisatie

Hier worden alle wensen, behoeften en noodzakelijkheden in kaart gebracht.

Bekijk filmpje

Stap 3

Interactieve workshop

Tijdens de workshop helpen wij u de beste keuzes te maken voor uw organisatie.

Bekijk filmpje

Stap 4

Grip op uw IT!

Zorgeloos.

Bekijk filmpje
Nieuwsgierig geworden? Neem contact op
5x

Redenen om te kiezen voor Ormer ICT

1.
100% gebruikerstevredenheid

Hoe dan?

Uw medewerkers zijn uw kapitaal. Hun tevredenheid over de IT-dienstverlening is dan ook ons hoogste streven. Nog sterker: die tevredenheid garanderen wij. Gebruiker niet tevreden? Geld terug!

2.
100% uptime

Hoe dan?

Nog zo’n harde garantie: onze IT werkt gewoon altijd. Geen 100% uptime? Geld terug!

3.
Geen financiële verrassingen

Hoe dan?

Onze factuur is duidelijk en transparant. U betaalt een vaste prijs per gebruiker, per maand.

4.
Vanzelfsprekend Veilig

Hoe dan?

Ormer ICT is ISO9001 en ISO/IEC27001 gecertificeerd. Wij hebben een dedicated en gecertificeerde Chief Information & Security Officer tot de beschikking van al onze klanten.

5.
Flexibel opzegbaar

Hoe dan?

U kunt altijd flexibel op- en afschalen in het aantal gebruikers. Wij geloven in onze dienstverlening en gebruiken geen langlopende wurgcontracten.

Onze partners

Ormer ICT heeft een divers netwerk aan strategische partners. Met de specifieke producten en expertise van de partners wordt de dienstverlening van Ormer ICT aangevuld. Hiermee kan Ormer ICT nét dat stapje extra zetten richting de klanten.

Ormer ICT is op de volgende gebieden Microsoft Gold Partner. Hiermee heeft Ormer ICT Microsoft gecertificeerde professionals in huis op het gebied van:

 • Application Development;
 • Application Integration;
 • Cloud Platform;
 • Cloud Productivity;
 • Datacenter;
 • Small and Midmarket Cloud Solutions.

Op onderstaande gebieden is Ormer ICT Microsoft Silver Partner. Daarmee heeft Ormer ICT gecertificeerde Microsoft professionals in huis op het gebied van:

 • Collaboration and Content;
 • Data Analytics.

Ormer ICT heeft een Premier partnerschap met Barracuda. Barracuda is gespecialiseerd in databeveiliging oplossingen. Dit doen zij met oplossingen in de vorm van netwerkapparaten en Clouddiensten, waaronder e-mailsecurityoplossingen.

Ormer ICT heeft een Gold partnerschap met ESET. ESET is één van de grootste cybersecurity specialisten ter wereld en biedt producten aan die organisaties beschermen tegen de dreigingen op het gebied van cybersecurity. ESET is veelal bekend om haar anti-virus oplossingen op servers en werkplekken.

Ormer ICT is Acronis Authorized Partner. Acronis is gespecialiseerd in back-up software voor zakelijke oplossingen. Daarnaast maakt Acronis het mogelijk om een volledig systeemherstel uit te voeren, bijvoorbeeld een direct herstel van de virtuele omgeving.

Ormer ICT is een RoutIT Partner. Hiermee kunnen wij interconnectiviteit- en telefoniediensten van o.a. KPN beschikbaar maken voor onze klanten. Hierbij staat een veilig netwerk, efficiënt samenwerken, optimale bereikbaarheid en de continuïteit van de organisatie centraal.

Ormer ICT is een Exclaimer Authorized Partner. Exclaimer is de partner op het gebied van e-mailhandtekeningen. De oplossingen van Exclaimer maken het ontwerpen en beheren van de e-mailhandtekeningen eenvoudig voor al onze klanten.

Ormer ICT is een Dell partner. Dell is één van de grotere hardware leveranciers op het gebied van servers, storage, networking en personal computing. Dell staat bekend om haar goede service en betrouwbaarheid.

Ormer ICT is een Hewlett Packard Enterprise (HPE) Partner. HP is een groot technologiebedrijf dat gespecialiseerd is in technologische oplossingen zoals laptops, printers en accessoires. HP staat bekend om haar goede support.

Ormer ICT is partner van Adobe. Adobe focust zich van oudsher op het creëren van multimedia- creativiteitssoftwareproducten. Wij zien nu dat er ook steeds meer aandacht uitgaat naar digitale marketingsoftware.

Ormer ICT is een Bronze Partner van datacenter NorthC Centers. NorthC is een betrouwbare aanbieder van datacenter- en connectiviteitsdiensten met het beste digitale ecosysteem. Ze investeren in de hoogste normen voor veiligheid, continuïteit en connectiviteit waardoor gegevens gegarandeerd veilig en bereikbaar zijn.

De datacenters bij NorthC zijn zo duurzaam als mogelijk door 100% groene stroom te gebruiken. Ze zetten daarnaast de warmte die de centers produceren om in warmte voor bijvoorbeeld een kinderdagverblijf, exportbedrijf, een zwembad en de bedrijven op de High Tech Campus in Eindhoven.

Onze kernwaarden

Wij zijn Ormer ICT

Passie voor kennis en techniek

Passie voor kennis en techniek vormt het fundament van onze organisatie. Daarom is investeren in menselijk kapitaal één van onze speerpunten.

Afspraak is afspraak

Tijd is tijd. Beloofd is beloofd. Afspraak is afspraak. Dat is Ormer ICT.

Dienstverlenend

Wij zullen er altijd alles aan doen om onze klanten te helpen. Ormer ICT staat symbool voor partnerschap. Wij denken verder dan service levels en garanties.

Onze certificeringen

 • ISO 9001 Kwaliteitsmanagement
 • ISO 27001 Informatiebeveiliging
 • Microsoft Gold Partner
 • ESET Gold Partner

Onze awards

 • 2017 Notering Computable Top 100
 • 2018 Notering Computable Top 100
 • 2019 Beste IT-werkgever van Nederland (Computable)
Meer informatie? Bekijk de certificeringen

Contact

Interesse in samenwerking?

Benieuwd geraakt naar wat wij voor u kunnen betekenen? Graag leren wij u en uw organisatie beter kennen. Voor alle IT-vraagstukken kunnen wij een oplossing bieden en u adviseren. De kans is groot dat wij onze ervaring al bij vergelijkbare organisaties binnen uw branche of sector in de praktijk hebben mogen brengen. Belt, mailt of appt u mij of mijn collega’s gerust.