IT Beheer

Grip op IT

IT beheer, ook bekend als IT outsourcing, is een essentieel onderdeel van jouw organisatie. Met IT beheer krijg je de vrijheid om onbezorgd te werken. Je kunt berichten over cyberdreigingen met vertrouwen lezen, wetende dat je alles in het werk hebt gesteld om jouw netwerk te beschermen. De apparaten van jouw medewerkers presteren altijd en overal vlekkeloos. Bovendien blijven de kosten stabiel, maand na maand. Dit is de stabiliteit en controle die Ormer ICT biedt als jouw betrouwbare partner. Je kunt met een gerust hart jouw IT aan ons toevertrouwen.

Modern Workplace

Veiligheid en efficiëntie met Ormer ICT

Een Modern Workplace biedt zorgeloos en veilig werken op betrouwbare apparaten. Ormer ICT garandeert foutloze werking met geavanceerde technologieën en Microsoft 365. Gegarandeerde uptime en gebruikerstevredenheid tegen een vaste maandelijkse prijs. Ormer ICT zorgt voor startklare apparatuur voor nieuwe medewerkers en snelle probleemoplossing. Een essentiële oplossing in een competitieve markt, vooral tijdens hybride werken.

Lees meer over onze Modern Workplace
IT beheer - Ormer ICT

Informatiebeveiliging

Blijf hackers een stap voor

Ormer ICT garandeert maximale informatiebeveiliging met geavanceerde technieken en strikte monitoring. Dit omvat diverse beveiligingslagen en maatregelen op technisch en organisatorisch vlak. Met ISO-certificering en zero trust-principes biedt Ormer ICT optimale bescherming van data en digitale identiteiten. Diensten omvatten o.a. authenticatie, access management en gebruikerstrainingen. Ormer ICT zorgt voor een veilige IT-omgeving en biedt flexibiliteit en uptime tegen een vast maandelijks tarief.

Lees meer over Informatiebeveiliging
Trends IT outsourcing

User Adoption

Een soepele overgang met de adoptiespecialist van Ormer ICT

Ormer ICT biedt een adoptieprogramma voor een vlotte overgang naar de Modern Workplace. Dit omvat training, handleidingen en instructies om medewerkers vertrouwd te maken met Microsoft 365 en efficiënter te laten werken, ter bevordering van gebruikerstevredenheid en productiviteit.

Lees meer over onze User Adoption
Ormer ICT - User adoption

Datavisualisatie

Een datagedreven organisatie met Microsoft Power BI

Ormer ICT biedt een realtime inzicht in jouww bedrijfsprestaties via Power BI, een intuïtief dashboard dat cruciale KPI’s en gegevens visualiseert. Maatwerkoplossingen maken een geleidelijke overgang naar een datagedreven organisatie mogelijk, zodat je altijd goed geïnformeerde beslissingen kunt nemen. Door dagelijks alle cijfers bij de hand te hebben, voorkom je onaangename verrassingen en zorg je ervoor dat de strategie van jouw organisatie toekomstbestendig is.

Lees meer over datavisualisatie
Datavisualisatie

Telefonie via Teams

Ervaar naadloze belmogelijkheden die hybride werk mogelijk maken

Ontdek hoe je jouw medewerkers meer manieren kunt geven om verbinding te maken met Microsoft Teams Telefoon – een innovatieve cloudcommunicatieservice op ondernemingsniveau die is ontworpen voor alle manieren waarop je werkt. Telefonie via Teams is vereenvoudigde communicatie en samenwerking via één app. Hierdoor bespaar je tijd, verbeter je de prestaties van jouw bedrijf en worden de kosten verlaagd door één app te gebruiken voor gesprekken, chats en vergaderingen.

Lees meer over Telefonie via Teams
Telefonie via Teams

Hoe gaat Ormer ICT te werk?

Ons stappenplan naar een zorgeloze IT omgeving

Stap 1

Plan een afspraak

Het plannen van een inventarisatie is de eerste stap naar grip op jouw IT.

Plan een inventarisatie

Stap 2

Intensieve inventarisatie

Hier worden alle wensen, behoeften en noodzakelijkheden in kaart gebracht.

Bekijk filmpje

Stap 3

Interactieve workshop

Tijdens de workshop helpen wij jou de beste keuzes te maken voor uw organisatie.

Bekijk filmpje

Stap 4

Grip op uw IT!

Je focust je op de bedrijfsvoering, wij doen de IT.

Bekijk filmpje

Vijf redenen om te kiezen voor IT beheer van Ormer ICT

De zaken waar wij voor staan

Gebruikerstevredenheid

Jouw medewerkers zijn jouw kapitaal. Hun tevredenheid over de IT-dienstverlening is dan ook ons hoogste streven. Nog sterker: die tevredenheid garanderen wij. Gebruiker niet tevreden? Geld terug!

Uptime

Bij Ormer ICT gaan we voor niets minder dan perfectie. Onze harde garantie: jouw IT-systemen draaien altijd op volle kracht. En als we daar niet aan voldoen? Dan krijg je gewoon je geld terug. Dat is onze toewijding aan onze klanten.

Geen financiële verrassingen

Ormer ICT hanteert een helder beleid. Onze factuur is duidelijk en transparant.
Je betaalt een vaste prijs per gebruiker, per maand. Financiële zekerheid is bij ons geen uitzondering, maar de standaard.

Vanzelfsprekend veilig

Ormer ICT is ISO9001 en ISO/IEC27001 gecertificeerd. Wij hebben een dedicated en gecertificeerde Chief Information & Security Officer tot de beschikking voor al onze klanten.

Flexibel opzegbaar

Je kunt altijd flexibel op- en afschalen in het aantal gebruikers. Wij geloven in onze dienstverlening en gebruiken geen langlopende wurgcontracten.

Interesse in samenwerking?

Neem contact met ons op

Benieuwd geraakt naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Graag leren wij jou en jouw organisatie beter kennen. Voor alle IT-vraagstukken kunnen wij een oplossing bieden en jou adviseren. De kans is groot dat wij onze ervaring al bij vergelijkbare organisaties binnen jouw branche of sector in de praktijk hebben mogen brengen. Bel, mail of app mij of mijn collega’s gerust.