User Adoption

Een nieuw systeem is een aanwinst voor uw organisatie, mits iedereen het maximale eruit haalt. De Modern Workplace stelt de gebruiker in staat om productiever te werken, maar dan moet die wel de weg weten binnen Microsoft 365. Daarvoor is een goede adoptiestrategie noodzakelijk. Het Ormer ICT-uitgangspunt van de perfecte IT-beleving sluit hierbij aan, met onze eigen visie op Microsoft 365 en ons streven naar 100 procent gebruikerstevredenheid. Dankzij ons adoptieprogramma ontdekt iedere medewerker de ongekende mogelijkheden die de Modern Workplace biedt voor zijn of haar functie. Feilloos werken tot in de finesses: daar wordt iedereen blij van.

Ormer ICT - User adoption

Adoptiespecialist aan huis
Door uw medewerkers mee te nemen met alle mogelijke scenario’s en in te wijden in tips en tricks, ervaren zij het gebruiksgemak van de Modern Workplace en kunnen zij efficiënter werken. Daarom ondersteunt Ormer ICT u bij de communicatie voor, tijdens en na de uitrol van Microsoft 365, met trainingssessies, een online-omgeving voor handleidingen, video-instructies en andere vormen van voorlichting. Dat zorgt voor de kennis en het vertrouwen om binnen een handomdraai het beste uit de Modern Workplace te halen. Zodat het niet zomaar een systeemverandering is, maar een echte verbetering. Dé manier om de productiviteit te vergroten.

Interesse in samenwerking?

Neem contact met ons op

Benieuwd geraakt naar wat wij voor u kunnen betekenen? Graag leren wij u en uw organisatie beter kennen. Voor alle IT-vraagstukken kunnen wij een oplossing bieden en u adviseren. De kans is groot dat wij onze ervaring al bij vergelijkbare organisaties binnen uw branche of sector in de praktijk hebben mogen brengen. Belt, mailt of appt u mij of mijn collega’s gerust.