User Adoption van
Microsoft 365

Een nieuw systeem kan een waardevolle toevoeging zijn voor jouw organisatie, mits alle gebruikers er optimaal van profiteren. De Modern Workplace biedt de mogelijkheid om productiever te werken, maar het is essentieel dat iedereen binnen jouw organisatie de weg kent in Microsoft 365. Een doordachte adoptiestrategie is daarvoor onmisbaar. Ormer ICT omarmt het uitgangspunt van de perfecte IT-beleving, met een unieke visie op Microsoft 365 en een toewijding aan 100 procent gebruikerstevredenheid. Dankzij ons adoptieprogramma ontdekken alle medewerkers de ongekende mogelijkheden die de Modern Workplace biedt voor hun specifieke functie. Naadloos en tot in de puntjes werken: dat is waar iedereen naar streeft.

Ormer ICT – Jouw persoonlijke adoptiespecialist

Wij nemen jouw medewerkers mee door alle denkbare scenario’s, voorzien hen van waardevolle tips en tricks, en laten hen de gebruiksvriendelijkheid van de Modern Workplace ervaren, zodat ze efficiënter kunnen werken. Wij ondersteunen jou bij de communicatie vóór, tijdens en na de uitrol van Microsoft 365, met trainingssessies, een online-omgeving voor handleidingen, video-instructies en diverse vormen van voorlichting. Dit resulteert in de benodigde kennis en het vertrouwen om in een handomdraai het beste uit de Modern Workplace te halen. Zo wordt de systeemverandering geen louter proces, maar een daadwerkelijke verbetering – de ultieme manier om de productiviteit te vergroten.

Hoe maakt Ormer ICT de adoptie een succes?

Ormer ICT heeft de ervaring van vele adoptietrajecten. Door verschillende stappen te doorlopen, maken we de gebruikersadoptie van Microsoft een succes:

  1. Betrekken van alle stakeholders
  2. Vaststellen van de doelstellingen
  3. Communiceren van de voordelen
  4. Organiseren van lanceringsevenementen
  5. Intensieve training van eindgebruiker
  6. Evalueren en optimaliseren

Meer weten?

Benieuwd geraakt naar wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van user adoption? Graag leren wij jou en jouw organisatie beter kennen. Voor alle IT-vraagstukken kunnen wij een oplossing bieden en jou adviseren.

Stuur ons een bericht

Interesse in samenwerking?

Neem contact met ons op

Benieuwd geraakt naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Graag leren wij jou en jouw organisatie beter kennen. Voor alle IT-vraagstukken kunnen wij een oplossing bieden en jou adviseren. De kans is groot dat wij onze ervaring al bij vergelijkbare organisaties binnen jouw branche of sector in de praktijk hebben mogen brengen. Bel, mail of app mij of mijn collega’s gerust.