De voordelen van werken als zelfstandig consultant via Ormer ICT

Als zelfstandig professional kun je volledig WBA-proof via Ormer ICT aan het werk. We maken heldere afspraken over tarief, facturering en betaling en die afspraken komen we gewoon altijd na. Daarbij ga je deel uitmaken van ons grote commerciële netwerk. Handig voor in de toekomst.

ZZP'er

Op alle functies binnen het IT-werkveld zet Ormer ICT zelfstandige professionals in. Dat doen we al jaren! Vele honderden gingen je al voor en vandaag de dag zijn dagelijks ook meer dan honderd ZZP’ers via ons aan het werk bij hun en onze opdrachtgevers.

Als zelfstandig consultant via Ormer ICT aan het werk gaan heeft zo z’n voordelen. Je gaat onderdeel uitmaken van een netwerk met inmiddels duizenden vakgenoten. Want eenmaal voor Ormer ICT aan het werk geweest, blijf je zolang je wilt deel uitmaken van ons netwerk. Uiteraard het netwerk met je collega-ZZP’ers, die elkaar nog regelmatig bij Ormer ICT terugzien op informatieve en informele netwerkbijeenkomsten. Ook maak je deel uit van ons commerciële netwerk met daarin honderden opdrachtgevers en dagelijks tientallen nieuwe projecten waaruit jij de meest passende kunt kiezen zonder dat je jezelf actief hoeft te verkopen.

Werken via Ormer ICT is ook juridisch veilig. Dat was het vroeger al toen we nog te maken hadden met de VAR. Maar uiteraard zijn we altijd up-to-date gebleven en werken we alweer jaren volledig Wet DBA proof en met een goedgekeurde modelovereenkomst. Mede daarom zijn we ook NEN4400-1 gecertificeerd en hebben we risico’s voor jou en je opdrachtgever uitgesloten.

Ook ben je bij ons altijd verzekerd van een tijdige betaling. Wat voor betaaltermijn wij ook met onze opdrachtgevers afspreken; de afspraak tussen ons en onze ZZP’ers blijft altijd overeind!

Sluit je vandaag nog aan bij één van de grootste ZZP-netwerken van Nederland.

Sluit je hier aan bij ons ZZP-netwerk

Interesse in samenwerking?

Neem contact met ons op

Wil je meer te weten komen? We leren je graag beter kennen zodat we alle mogelijkheden die we je te bieden hebben kunnen bespreken. Waar je ook staat in je IT-carrière en wat je specialisme ook is, wij hebben ervaring in het werken met IT-professionals zoals jij. Bel, mail of app mij of mijn collega’s gerust.