Payrolling

Payrolling betekent grote flexibiliteit en vrijheid terwijl je toch gewoon sociaal verzekerd bent. Ook een goede keuze voor als je de eerste stappen naar zelfstandigheid wilt zetten maar nog wat koudwatervrees hebt.

Payrolling

Wanneer je niet vast wilt zitten aan een vast dienstverband maar ook het zelfstandig ondernemerschap van een ZZP’er (nog) niet ziet zitten, dan is payrolling interessant. Payrolling is een flexibel dienstverband dat geregeld is binnen de wet en een CAO. Het biedt jou en de opdrachtgever een hoge mate van flexibiliteit terwijl zaken als pensioenopbouw, WW-rechten, doorbetaling bij ziekte, vakantiedagen én vakantiegeld gewoon geregeld zijn.

Ook voor werknemers die een bestaan als zelfstandig professional overwegen is payrolling een mooie brug tussen een regulier dienstverband en ondernemerschap. Op deze manier heeft Ormer ICT al menig IT-consultant begeleid naar het zelfstandig ondernemerschap, waarbij we graag stap voor stap jouw begeleiding op ons nemen.

Ook als reeds gevestigd ZZP’er word je soms geconfronteerd met payrolling. Dat is wanneer de opdrachtgever geen ZZP’er in de keten wenst, ook niet via een tussenpartij als Ormer ICT. In dergelijke situaties kan payrolling via Ormer ICT ook een oplossing zijn, waarbij je op basis van je uurtarief verloond wordt. We informeren je er graag verder over.

Interesse in samenwerking?

Neem contact met ons op

Wil je meer te weten komen? We leren je graag beter kennen zodat we alle mogelijkheden die we je te bieden hebben kunnen bespreken. Waar je ook staat in je IT-carrière en wat je specialisme ook is, wij hebben ervaring in het werken met IT-professionals zoals jij. Bel, mail of app mij of mijn collega’s gerust.