Case

Samenwerking: Ormer ICT x Inforit

Bianca Dekker is Manager Software Development bij Inforit en verantwoordelijk voor de werving & selectie van de organisatie. Inforit is een snelgroeiende en onafhankelijke softwareleverancier. Een organisatie gespecialiseerd in software voor transportmanagementsystemen voor intermodaal bulktransport. ‘’Het leuke is dat ik Ormer ICT van twee kanten ken, door hen ben ik terechtgekomen bij Inforit.’’

Klantcase - Inforit

Ormer ICT en Inforit bundelen krachten tegen personeelstekort in softwareontwikkeling

Bianca vertelt: ‘’De arbeidsmarkt voor banen in de softwareontwikkeling staat erg onder druk. Omdat posities niet gevuld worden betekent dit vertraging voor het realiseren van onze ambities en die van onze klanten. Wij hebben de sterke ambitie om als zelfstandig softwareleverancier herkend te worden als leider in de markt van tankcontainer transport. Waarbij onze klanten, door gebruik te maken van onze software, de concurrentie voorblijven. Een manager van één van onze grootste klanten is bekend met Ormer ICT en onze problematiek in het vinden van geschikte kandidaten. Zo kwam Ormer ICT ons op het spoor. Ormer ICT heeft toen contact gelegd met ons en vanuit een goed gesprek is een samenwerking ontstaan. Deze samenwerking is sterk in intensiteit toegenomen. Mede door de steeds toenemende groei van onze organisatie. ‘’

”De lijnen zijn kort en de communicatie gaat snel”

Bianca Dekker – manager Software Development bij Inforit

Korte lijnen en oprechte interesse: waarom de samenwerking tussen Inforit en Ormer ICT zo goed werkt

Bianca geeft aan dat de samenwerking met Ormer ICT erg prettig verloopt omdat naast het geplande periodieke contact er veel rechtstreeks contact is per mail, telefoon en videobellen. “De lijnen zijn kort en de communicatie gaat snel. Ormer ICT is oprecht geïnteresseerd in onze organisatie en begrijpt onze cultuur. Vanuit die achtergrondkennis is Ormer ICT goed in staat om kandidaten te vinden die ook echt bij onze organisatie passen. Daarbij kijken zij verder dan het zakelijke profiel alleen. Zij weten de kandidaten te vinden die wij zelf niet zo snel kunnen vinden. Hierdoor is het bereik veel groter en nemen zij een groot deel van de voorselectie uit handen.”

Omdat de samenwerking zo goed verloopt heeft Bianca besloten de samenwerking verder te intensiveren: ”Onlangs is afgesproken dat Ormer ICT de capaciteit op de werving voor Inforit gaat vergroten en dat is erg wenselijk. Het aantal vacatures dat wij hebben geopend is sterk toegenomen. Ik verwacht dat Ormer ICT als geen ander in staat is om kandidaten te vinden met een achtergrond in de logistieke sector. Dit zorgt voor een echte meerwaarde voor Inforit.”

Interesse in samenwerking?

Neem contact met ons op

Benieuwd geraakt naar wat wij voor u kunnen betekenen? Graag leren wij u en uw organisatie beter kennen. Voor alle personele IT-vraagstukken kunnen wij een oplossing bieden en u adviseren. De kans is groot dat wij onze ervaring al bij vergelijkbare organisaties binnen uw branche of sector in de praktijk hebben mogen brengen. Belt, mailt of appt u mij of mijn collega’s gerust.