Cases

Partnerschap

Ormer ICT is trots op haar klanten.

Ormer ICT - Partnerschap & Kwaliteit
Celine Morelisse - quote

”Samenwerking: Ormer ICT x Isala Informatie & ICT”

Celine Morelisse heeft een sterke achtergrond in onlinecommunicatie en houdt zich al meer dan 20 jaar bezig met communicatie, ontwerp en (content)creatie. Een ware creatieveling met oog voor detail die graag meedenkt, vragen stelt en zich bezighoudt met creëren en organiseren. Ze heeft een grote affiniteit voor IT en werkt nu via Ormer ICT met ontzettend veel plezier bij Isala Informatie en ICT (I&I) in Zwolle.

Bekijk klantcase
Roy van Wel - quote

”Samenwerking: Ormer ICT x FNV (Federatie Nederlandse Vakbeweging”

Het afgelopen jaar heeft Roy van Wel de knoop doorgehakt om te starten als Interim IT consultant/manager. Begonnen als militair bij de Koninklijke Luchtmacht waar hij zijn carrière begon als Sergeant Specialist CIS (Communicatie Informatie Systemen). Later heeft hij zijn militaire pak ‘uitgetrokken’ en zijn carrière voortgezet als burgermedewerker voor het Ministerie van Defensie.

Bekijk klantcase
Partnerschap Ormer ICT

Samenwerking: Ormer ICT x Cosun Beet Company

”Richt op eigen kracht’’ is het persoonlijke key motto van vrouwelijk ICT ondernemer, Cherlita Henriques Dupret – Hofmann. Niet laten leiden door concurrentie maar de focus leggen op haar eigen specialiteiten en krachten. Momenteel is Cherlita gedetacheerd bij een opdrachtgever die hierbij volledig aansluit: Cosun Beet Company (voorheen Suikerunie) in haar functie als Modern Workspace Engineer. Hier biedt zij ondersteuning bij de transities en migraties binnen Citrix en Ivanti omgevingen.

Bekijk klantcase
IT-professional

Al jaren vervult Rob Gilsing naar alle tevredenheid mooie opdrachten via Ormer ICT

Rob Gilsing vervult ondertussen alweer een aantal jaar prachtige opdrachten via Ormer ICT. Bosch, Heineken, Coolblue, hij heeft veel grote namen voorbij zien komen. En momenteel kan hij nog een grote naam aan het lijstje toevoegen, namelijk: Canon Production Printing. Hier is hij werkzaam als Service Request Coördinator. Hij is daarmee verantwoordelijk voor het doorzetten van alle IT-vraagstukken vanuit Nederland en Duitsland naar het juiste team binnen de organisatie.

Bekijk klantcase
It Detachering opdrachtgever

Samenwerking: Ormer ICT & Waterschapsbedrijf Limburg

Ron Piepers is Projectleider Informatietechnologie (IT) & innovatie bij Waterschapsbedrijf Limburg. Waterschapsbedrijf Limburg produceert gezuiverd afvalwater en zet zuiveringsslib om in waardevolle grondstoffen en energie. Een organisatie met het streven om het water om ons heen gezonder en duurzamer te maken.

Bekijk klantcase

Geen resultaten gevonden.