Cases

Partnerschap

Ormer ICT is trots op haar klanten.

Ormer ICT - Partnerschap & Kwaliteit

Sponsorschap: Marathonteam x Ormer ICT

“Ik ben Jan Willem Jongebreur, oprichter en algemeen directeur van Ormer ICT.

Het enthousiasme dat Henk, als oud-marathon schaatser en regerend Elfstedentocht winnaar, toont bij het schaatsteam en bij de sponsors maakt dat het voor mij een hele leuke combinatie is tussen zakelijke exposure en actief bezig zijn met zakelijke relaties.

Ormer ICT staat voor doorontwikkeling van talenten, dus dat is een makkelijke relatie met het beloftenteam van Henk Angenent. Daarnaast probeert Ormer ICT zijn steentje bij te dragen in sportsponsoring in de breedte.”

Bekijk klantcase

Sponsorschap: Marathonteam x AGU

“Mijn naam is Pascal Vergeer en ik ben werkzaak voor AGU. Mijn functie is Head of Sponsoring & Teamwear. Na een carrière als topsporter (schaatsen & wielrennen) ben ik in 2002 begonnen met een bedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van Teamkleding. In 2017 heb ik dit bedrijf verkocht aan AGU en ben verantwoordelijk geworden voor Sponsoring en Teamkleding.

Het mooie van Henk is dat hij 100% gaat voor zijn keuzes. Als sporter, ondernemer en ook als teammanager en trainer. Naast de zichtbaarheid die Henk en het team genereert is het voor ons ook belangrijk dat er een mooie ‘pool’ aan sponsoren is. Wij kunnen met de betrokken sponsoren in veel gevallen een mooie samenwerking optuigen zodat er naast zichtbaarheid ook een mooi commercieel doel gediend wordt. “

Bekijk klantcase

Sponsorschap: Marathonteam x Daikin

“Ik ben Edwin Hoogerwerf, 48 jaar en algemeen directeur bij Daikin Nederland. Sinds 2018 is Daikin Nederland hoofdsponsor van de KNSB. We ondersteunen niet alleen langebaanschaatsen en shorttrack, maar ook marathon- en kunstschaatsen en richten ons hierbij zowel op de topsport als de breedtesport.

Sponsoring van het Ormer ICT schaatsteam van Henk Angenent ligt in het verlengde van ons partnerschap met de KNSB en sprak ons meteen aan vanwege de ambitie van het team. Het contact met het team en de andere sponsoren was meteen zo leuk dat we als Daikin Nederland ook hebben besloten sponsor te worden.”

Bekijk klantcase

Sponsorschap: Marathonteam x Cordeel

“Mijn naam is Sander Dekker, 49 jaar. In het werkzame leven ben ik verantwoordelijk als CCO voor de commercie van het 100%, van oorsprong Vlaamse, familiebedrijf Cordeel.

Jan Willem Jongebreur, iedereen wel bekend, attendeerde mij op het team. Na een paar gesprekken leek mij dit een mooie, gezonde en sportieve aanvulling binnen ons sponsorbeleid. Wij als Cordeel hebben sportiviteit en vitaliteit hoog in het vaandel staan. Daarom past dit sponsorschap goed in onze organistie. Het actief houden en onderhouden van onze collega’s is een van onze kernwaarden: ‘Be better every day!’.”

Bekijk klantcase

Sponsorschap: Marathonteam x New Care

“Mijn naam is Frank Menue, 61 jaar. Ik ben oprichter en eigenaar van New Care Supplements, een Oer-Nederlands bedrijf in Orthomoleculaire voedingssupplementen, ontstaan in 2001. New Care staat voor kwaliteit en communicatie.

Ik vind het mooi om aankomend talent te steunen in hun ontwikkeling. Daarbij is New Care de grootste leverancier van dopingvrije NZVT gekeurde supplementen in Nederland. Wij leveren daardoor producten aan vele topsporters in alle mogelijke disciplines.”

Bekijk klantcase

Geen resultaten gevonden.