Cases

Partnerschap

Ormer ICT is trots op haar klanten.

Ormer ICT - Partnerschap & Kwaliteit

Al jaren vervult Rob Gilsing naar alle tevredenheid mooie opdrachten via Ormer ICT

Rob Gilsing vervult ondertussen alweer een aantal jaar prachtige opdrachten via Ormer ICT. Bosch, Heineken, Coolblue, hij heeft veel grote namen voorbij zien komen. En momenteel kan hij nog een grote naam aan het lijstje toevoegen, namelijk: Canon Production Printing. Hier is hij werkzaam als Service Request Coördinator. Hij is daarmee verantwoordelijk voor het doorzetten van alle IT-vraagstukken vanuit Nederland en Duitsland naar het juiste team binnen de organisatie.

Bekijk klantcase

”We maken nu grote stappen binnen onze IT-projecten” – Waterschapsbedrijf Limburg

Ron Piepers is Projectleider Informatietechnologie (IT) & innovatie bij Waterschapsbedrijf Limburg. Waterschapsbedrijf Limburg produceert gezuiverd afvalwater en zet zuiveringsslib om in waardevolle grondstoffen en energie. Een organisatie met het streven om het water om ons heen gezonder en duurzamer te maken. Waterschapsbedrijf Limburg is een belangrijke schakel in de waterketen en heeft de ambitie om het meest bewonderde grondstoffen-, energie- en waterketenbedrijf van Nederland te worden door de inzet van hun creativiteit, intensiviteit en hoge performance.

Bekijk klantcase
Klantcase - Inforit

“Ormer ICT is goed in staat om kandidaten te vinden die ook echt bij onze organisatie passen” – Inforit

Bianca Dekker is Manager Software Development bij Inforit en verantwoordelijk voor de werving & selectie van de organisatie. Inforit is een snelgroeiende en onafhankelijke softwareleverancier. Een organisatie gespecialiseerd in software voor transportmanagementsystemen voor intermodaal bulktransport. ‘’Het leuke is dat ik Ormer ICT van twee kanten ken, door hen ben ik terechtgekomen bij Inforit.’’

Bekijk klantcase

Feyenoord moderniseren en ontzorgen

Feyenoord verwelkomt elke twee weken 45.000 supporters in De Kuip, en heeft daarnaast een eigen congrescentrum en horeca-exploitatie. Dat niet alleen, Feyenoord beschikt ook over een toonaangevende voetbalopleiding, meerdere fanshops en is online actief aanwezig. En dat met slechts 270 medewerkers. Op ICT-vlak kon de voetbalclub echter goed hulp gebruiken. Na een gedegen selectie mocht Ormer ICT de ICT-organisatie van de club opnieuw inrichten en moderniseren. Bovendien zorgden wij meteen voor het ICT-beheer: Feyenoord werd direct geholpen.

Bekijk klantcase

Geen resultaten gevonden.