Ormer ICT staat nooit stil

Nieuws

Wij houden jou graag op de hoogte van het laatste nieuws.

Nieuws Ormer ICT

Roda JC en Ormer ICT zetten volgende stap in samenwerking

Roda JC Kerkrade en Ormer ICT, de leverancier van het ticketingplatform Tymes4, hebben de huidige samenwerking voor de duur van vijf seizoenen verlengd.

Lees meer
CIO Bijeenkomst ABN AMRO Open in Ahoy

Een fantastische week bij ABN AMRO Open!

Een fantastische start van het jaar voor Team Ormer ICT! Twee van onze talenten stonden op nieuwjaarsdag op het podium bij het NK marathonschaatsen. Roy Hoogendoorn (die in onze schaduwformatie rijdt) heeft in Leeuwarden de tweede plek gepakt bij het NK marathonschaatsen voor neo-senioren.

Lees meer
Updates Microsoft Blog

De nieuwste updates in Microsoft 365

Microsoft 365 blijft een essentieel onderdeel van de ‘moderne werkplek’. Met regelmatige updates en verbeteringen helpt Microsoft 365 bedrijven en individuen om productiever en efficiënter te werken. In deze blog bespreken we de meest recente updates in Microsoft 365.

Lees meer
Team Ormer ICT Weissensee

Wat een powerkoppel!

Mede-sponsor van Team Ormer ICT Teus Baars (NOSUCH) en zijn vrouw Marga Rietveld hebben gisteren de tocht der tochten afgelegd op de Weissensee. Teus werd 10e bij de mannen en Marga 3e bij de vrouwen! Echt een prachtige prestatie waar wij ontzettend trots op zijn.

Lees meer
Moderne werkplek Microsoft

Hoe denkt Microsoft over de moderne werkplek?

Verwachtingen en eisen met betrekking tot de werkplek worden tegenwoordig steeds dynamischer. Moderne technologieën, flexibiliteit en samenwerking zijn essentieel geworden voor bedrijven en organisaties om te gedijen in deze nieuwe zakelijke omgeving. Maar hoe denkt Microsoft eigenlijk over de moderne werkplek en hoe spelen ze in op deze evolutie? Laten we eens kijken naar de visie van Microsoft op dit belangrijke onderwerp.

Lees meer

Geen resultaten gevonden.