Ormer ICT staat nooit stil

Nieuws

Wij houden jou graag op de hoogte van het laatste nieuws.

Ormer ICT - nieuws
Azerion en Ormer ICT

Azerion Fanzone en Ormer ICT werken samen om connectiviteit en betrokkenheid van fans te herdefiniëren

Amsterdam, 6 september 2023 – Azerion Fanzone, de innovatieve sport app die fans in het hart van de actie plaatst, is verheugd om de samenwerking aan te kondigen met Ormer ICT, een toonaangevende IT-leverancier en ontwikkelaar van het Tymes4 ticketing platform.

Lees meer
Moderne werkplek

Het belang van flexibiliteit met de moderne werkplek

De moderne werkplek is erg veranderd en gedreven door technologische vooruitgang, veranderende werkculturen en de recente mondiale gebeurtenissen. In deze dynamische omgeving is flexibiliteit niet langer slechts een wenselijke eigenschap, maar eerder een cruciale factor voor het succes van zowel organisaties als medewerkers

Lees meer
solide IT-beheerstrategie

Waarom een solide IT-beheerstrategie van cruciaal belang is voor bedrijven

In de moderne zakenwereld is informatie- en communicatietechnologie (ICT) de ruggengraat geworden van vrijwel elk bedrijf, ongeacht de omvang of sector. Het effectief beheren van IT-systemen, processen en infrastructuur is cruciaal geworden voor het handhaven van concurrentievoordeel en het stimuleren van groei.

Lees meer
Official partner Feyenoord

Ormer ICT groeit naar Official Partner Feyenoord

Feyenoord en Ormer ICT hebben hun overeenkomst opengebroken en met vier seizoenen verlengd. Het ICT-bedrijf was al ruim negen jaar verbonden aan Feyenoord als Official Supplier, maar maakt vanaf dit seizoen een klim in de partnerpiramide naar Official Partner.

Lees meer
IT-beheerstrategie

Waarom uw IT-beheerstrategie uw bedrijfsdoelen moet ondersteunen

In de steeds veranderende en concurrerende zakelijke omgeving van vandaag de dag is een effectieve IT-beheerstrategie van cruciaal belang voor het behalen van uw bedrijfsdoelen. Met technologie die een integraal onderdeel is geworden van vrijwel elk aspect van het bedrijfsleven, kan een goed doordachte IT-beheerstrategie het verschil maken tussen succes en achterblijven in de markt.

Lees meer

Geen resultaten gevonden.