Ormer ICT staat nooit stil

Nieuws

Wij houden jou graag op de hoogte van het laatste nieuws.

Ormer ICT - nieuws

Waarom IT beheer en informatiebeveiliging hand in hand gaan

Het is belangrijk dat organisaties hun IT beheer en informatiebeveiliging naadloos met elkaar integreren. Deze integratie is niet alleen essentieel voor het efficiënt functioneren van bedrijfsprocessen, maar ook voor het waarborgen van gegevensintegriteit en -veiligheid. In deze blog vertellen we waarom IT beheer en informatiebeveiliging met elkaar verbonden zijn en hoe organisaties deze samenhang kunnen versterken.

Lees meer
Modern workplace: de veranderingen door de jaren heen

Modern workplace: de veranderingen door de jaren heen

Innovatie en technologie hebben de manier waarop we werken in de afgelopen decennia veranderd. De modern workplace, ook wel moderne werkplek genoemd, van vandaag is nauwelijks te vergelijken met die van een paar decennia geleden. Laten we eens kijken naar de opmerkelijke veranderingen en evoluties die onze werkplek hebben getransformeerd.

Lees meer
Samenwerking Sparta en Ormer ICT

Sparta Rotterdam kiest voor ticketingplatform Tymes4 van Ormer ICT

Sparta Rotterdam en Ormer ICT hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten voor de levering van een nieuw ticketingplatform, genaamd Tymes4.

Lees meer
IT beheer op maat

IT beheer: Heeft elke organisatie maatwerk nodig?

Op dit moment is effectief IT beheer van cruciaal belang voor organisaties van elke omvang en sector. De keuze tussen standaardoplossingen en maatwerk IT beheer is een belangrijke beslissing die elke organisatie moet nemen. Maar is maatwerk altijd de beste optie? Laten we deze kwestie verkennen en ontdekken of elke organisatie maatwerk IT beheer nodig heeft.

Lees meer
Moderne werkplek IT beheer

Wat heb je als MKB’er aan een moderne werkplek?

Voor MKB’ers is het van essentieel belang om bij te blijven met technologische ontwikkelingen om concurrerend te blijven. Eén van de belangrijkste investeringen die een MKB’er kan doen, is niet alleen in IT beheer, maar ook in een moderne werkplek. Wat houdt dat eigenlijk in en waarom is het zo belangrijk?

Lees meer

Geen resultaten gevonden.