Ormer ICT staat nooit stil

Nieuws

Wij houden jou graag op de hoogte van het laatste nieuws.

Nieuws afbeeldingen website
Ormer ICT en BZK

Ormer ICT wint aanbesteding Inhuur bij Ministerie van BZK

Het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties gaat per juli 2024 gebruik maken van nieuwe Raamovereenkomsten voor de tijdelijke inhuur van ICT-Professionals.

Lees meer
Blog User adoption

User adoption is niet het mailen van een gebruiksaanwijzing

Het implementeren van nieuwe technologie in een organisatie gaat vaak gepaard met de uitdaging van user adoption. Velen denken dat het versturen van een gebruiksaanwijzing genoeg is, maar niets is minder waar. In deze blog bespreken we de essentie van user adoption, met specifieke aandacht voor Microsoft 365, en de rol van training en instructies in dit proces.

Lees meer
SC Cambuur en Ormer ICT

SC Cambuur stapt over op ticketingsysteem Tymes4 van Ormer ICT

Bij een nieuw stadion hoort ook een nieuw en beter ticketingsysteem. Dat was in ieder geval de gedachte van SC Cambuur achter de overstap naar een nieuw ticketingsysteem. Vanaf volgend seizoen gaat SC Cambuur gebruikmaken van Tymes4, het speciaal voor BVO’s ontwikkelde ticketingsysteem van Ormer ICT.

Lees meer

CIO Bijeenkomst in De Kuip

Dinsdag 21 mei waren wij opnieuw bij Feyenoord, deze keer in De Kuip! Hier organiseerden wij in samenwerking met Feyenoord een exclusieve CIO Bijeenkomst. Hier kregen wij twee interessante en inspirerende presentaties. Ruud van der Knaap, CCO Feyenoord vertelden ons meer over de integratie van IT en marketing bij Feyenoord, gevolgd door een presentatie van JanPaul Landman, CIO Feyenoord over de IT-strategie van Feyenoord. Hierna kregen wij een unieke rondleiding door De Kuip. We eindigden de middag met een gezellige borrel.

Lees meer
blog

Optimaliseer de productiviteit via user adoption

Adoptie van nieuwe technologieën door gebruikers (user adoption) is cruciaal voor het succes van organisaties. Met de juiste aanpak kan de adoptie van platforms zoals Microsoft 365 leiden tot aanzienlijke verbeteringen in productiviteit en samenwerking. In dit blog bespreken we strategieën om user adoption te bevorderen, met een focus op training en duidelijke instructies.

Lees meer

Geen resultaten gevonden.