Ormer ICT staat nooit stil

Nieuws

Wij houden jou graag op de hoogte van het laatste nieuws.

Ormer ICT - nieuws
Minder tijd kwijt zijn aan IT

Minder tijd kwijt zijn aan IT

We merken dat veel mkb-bedrijven veel tijd kwijt zijn aan kleine ICT-problemen. Vaak zijn het de standaard problemen voor een werkplek, denk hierbij aan het aanmaken van nieuwe gebruikers, uitrollen en installeren van werkplekken, aanschaffen van licenties, het uitvoeren van wijzigingen binnen het bedrijf of het updaten van systemen. Er zijn genoeg voorbeelden te benoemen, maar deze kleine problemen leveren bij medewerkers veel frustratie op. U bent al snel veel tijd kwijt om het op te lossen en tijd = geld.

Lees meer
Henk Angenent - Ormer ICT

Kwart eeuw geleden won Henk Angenent de Elfstedentocht

Henk Angenent, initiatiefnemer achter schaatsploeg Team Ormer ICT, won op 4 januari 1997 de laatste Elfstedentocht. Dat is vandaag precies 25 jaar geleden. Daarmee is hij recordhouder, want geen enkele winnaar heeft zo lang moeten wachten op een volgende tocht.

Lees meer

Creëer een menselijke firewall met Multi Factor Authenticatie

Het aantal cyberaanvallen blijft toenemen. In de afgelopen twee jaar van de coronacrisis is het aantal cyberaanvallen zelfs vervijfvoudigd. Dit klinkt misschien nietszeggend, maar laten we hier even een cijfer aan koppelen. Alléén al in de Microsoft Cloud, zijn er meer dan 300 miljoen frauduleuze inlogpogingen per dag! Omdat het wachtwoorden betreft, wordt de overgrote meerderheid van de incidenten helaas veroorzaakt door menselijk handelen. En dit kleine foutje kan vervolgens ernstige gevolgen hebben voor de gehele organisatie.

Lees meer

Ontwikkel in vijf stappen een datagestuurde bedrijfscultuur voor iedereen

Bekijk onze stap-voor-stapgids met vijf simpele stappen om een datagedreven cultuur te bevorderen binnen jouw organisatie. Want hoe zorg je er nu voor dat jouw medewerkers deze nieuwe manier van werken met open armen ontvangen?

Lees meer

Apache Log4j kwetsbaarheid – Hoe gaan we ermee om?

Op 9-december j.l. is een kwetsbaarheid in Apache Log4j gepubliceerd. Het kwetsbare onderdeel zit in een zeer populaire Java gebaseerde logging tool waar een zeer groot deel van de beschikbare applicaties gebruik van maakt.

Lees meer

Geen resultaten gevonden.