Ormer ICT staat nooit stil

Nieuws

Wij houden jou graag op de hoogte van het laatste nieuws.

Nieuws afbeeldingen website

CIO Bijeenkomst in De Kuip

Dinsdag 21 mei waren wij opnieuw bij Feyenoord, deze keer in De Kuip! Hier organiseerden wij in samenwerking met Feyenoord een exclusieve CIO Bijeenkomst. Hier kregen wij twee interessante en inspirerende presentaties. Ruud van der Knaap, CCO Feyenoord vertelden ons meer over de integratie van IT en marketing bij Feyenoord, gevolgd door een presentatie van JanPaul Landman, CIO Feyenoord over de IT-strategie van Feyenoord. Hierna kregen wij een unieke rondleiding door De Kuip. We eindigden de middag met een gezellige borrel.

Lees meer
blog

Optimaliseer de productiviteit via user adoption

Adoptie van nieuwe technologieën door gebruikers (user adoption) is cruciaal voor het succes van organisaties. Met de juiste aanpak kan de adoptie van platforms zoals Microsoft 365 leiden tot aanzienlijke verbeteringen in productiviteit en samenwerking. In dit blog bespreken we strategieën om user adoption te bevorderen, met een focus op training en duidelijke instructies.

Lees meer
DGA Bijeenkomst Varkenoord groepsfoto

DGA Bijeenkomst op Varkenoord

Maandag 6 mei organiseerden wij in samenwerking met Feyenoord een exclusieve DGA Bijeenkomst op Trainingscomplex Varkenoord. De middag startte met een heerlijke lunch, gevolgd door een presentatie van Raymond van Meenen waarin hij ons meer vertelde over Varkenoord en de Feyenoord Academy. De Feyenoord Academy is een toonaangevende jeugdopleiding binnen Nederland, die jaar in jaar uit talenten klaarstoomt voor het eerste elftal van Feyenoord en wordt geroemd in binnen- en buitenland. Hierna gaven Folkert Boer en Stijn Vandenbroucke een interessante en leerzame presentatie over Topsport en Data, waarna we een rondleiding kregen door het trainingscomplex. Als verassing kwam voormalig speler van Feyenoord Ulrich van Gobbel nog even langs, die nu actief is in de jeugdopleiding van Feyenoord.

Lees meer
Blog

Informatiebeveiliging: het gevaar komt van binnenuit

Op het gebied van informatiebeveiliging gaat de aandacht vaak uit naar externe bedreigingen zoals hackers en malware. Toch blijkt dat de grootste risico’s vaak van binnenuit komen. In deze blog verkennen we hoe organisaties zich kunnen wapenen tegen deze interne dreigingen door middel van security awareness, training, Multi-Factor Authentication (MFA) en Identity and Access Management (IAM).

Lees meer
Identity and access management

Hoe implementeer je Identity and Access Management?

Omdat informatiebeveiliging cruciaal is, vormt Identity and Access Management (IAM) een essentiële pijler. IAM verwijst naar een raamwerk van beleid, procedures en technologieën die worden gebruikt om de identiteit van gebruikers binnen een organisatie te beheren en te controleren. Het zorgt ervoor dat de juiste individuen toegang hebben tot de juiste bronnen (zoals systemen, netwerken en gegevens) op het juiste moment en om de juiste redenen.

Lees meer

Geen resultaten gevonden.