Internships & Stages

Geef jouw carrière een kickstart met een stage bij Ormer ICT

Jezelf blijven ontwikkelen. Dat is wat jij belangrijk vindt als talentvol stagiair(e) of trainee. Bij Ormer ICT krijg je de mogelijkheid om dat te doen. Jou vakinhoudelijk én persoonlijk laten groeien en je daarmee een kickstart van je carrière geven is wat we willen. Leer nieuwe vaardigheden, behaal certificaten en creëer jouw eigen werkgeluk.

CPC Loop Den Haag 2022
Traineeships & stages - Ormer ICT

‘’Gedurende mijn stage heb ik veel vrijheid gekregen voor mijn onderzoek en tegelijkertijd veel geleerd op het gebied van marketing. Naast de dagelijkse werkzaamheden is er tijd voor gezelligheid en sportieve activiteiten.’’

– Eline Brand – Stagiaire Marketing Tymes4 Leer ons team kennen
Traineeships & stages

‘’Ik ben begonnen als trainee, doorgegroeid naar medior consultant. Dit heb ik voor elkaar gekregen door het opdoen van ervaring gecombineerd met het halen van certificaten zoals SQL en Microsoft Power BI. De mogelijkheden en faciliteiten zijn er, je moet alleen zelf je kansen grijpen.’’

– Freek Borsboom – Business Intelligence Consultant Leer ons team kennen
Traineeships & stages

Toen ik begon had ik weinig tot geen ervaring/kennis op het gebied van IT. In twee weken cursus leerde ik de basis, de rest heb ik op de werkvloer bijgeleerd. Samen met Ormer ICT werd er een opleidingsplan opgesteld en is het mij gelukt om meerdere Microsoft certificaten te behalen. In de 2,5 jaar die ik nu bij Ormer ICT werk heb ik onwijs veel geleerd en kan ik mijzelf nu een volwaardig Support Engineer noemen.

– Amy Dulfer – Support Engineer Leer ons team kennen
01
03

Ontdek de mogelijkheden

Ormer ICT: Een cultuur van leren en groeien

Ormer ICT is dé plek om te leren, verkennen en om jezelf klaar te stomen voor de toekomst. Je krijgt de kans om anders te denken en te creëren binnen een cultuur die je motiveert het beste uit jezelf te halen. We vertrouwen op elkaars krachten en kwaliteiten, we zijn er tenslotte om elkaar te helpen en van elkaar te leren. We moedigen elkaar aan om te groeien waardoor je nieuwe vaardigheden leert in een uitdagende en constant veranderende branche.

Schaatsteam Ormer ICT

Persoonlijke ontwikkeling

Wil jij na jouw traineeship of stage starten aan jouw veelbelovende carrière?  Samen zorgen we ervoor dat je klaargestoomd bent voor de toekomst en klaar bent voor een nieuwe uitdaging. Dit zorgt ervoor dat we jou kunnen verzekeren van een sterke positie als startende op de arbeidsmarkt. Creëer een toekomst gebaseerd op jouw ambities!

Solliciteer!

Opleidingen

Vergroot je kennis met bijscholing en het behalen van certificaten gedurende jouw traineeship of stage. Word geïnspireerd door de laatste technieken en ontwikkelingen binnen de branche en jouw vakgebied. Bij Ormer ICT word je elke dag gestimuleerd om het beste uit jezelf te halen. Een professional is namelijk nooit uitgeleerd!

Solliciteer!

Werkgeluk

Werkgeluk is meer dan alleen plezier hebben in het werk wat je doet. Werkgeluk is het hebben van werk waar je voldoening uithaalt, waarbij je geprikkeld wordt, waar je enthousiast van wordt en door wordt gemotiveerd. Bij Ormer ICT vinden wij werkgeluk belangrijk. Daarom hebben wij een cultuur gecreëerd waarin ook ruimte is voor gezelligheid.

Onze cultuur

Onze vacatures bekijken? Alle vacatures

De route naar succes

De stappen naar jouw IT droombaan bij Ormer ICT

Stap 1

Vind jouw nieuwe uitdaging

Wij hebben vacatures openstaan voor zowel starters als seniors!

Bekijk de vacatures

Stap 2

Solliciteer direct!

De perfecte uitdaging gevonden? Download nu de CV-tips en solliciteer direct!

Download CV tips

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je CV viel in de smaak! Het is tijd om persoonlijk kennis te maken.

Bekijk filmpje

Stap 4

Gefeliciteerd met je nieuwe baan!

Gefeliciteerd met je nieuwe baan! Wat leuk dat jij ons team komt versterken.

Bekijk filmpje
Jouw ideale vacature niet gevonden? Open sollicitatie

Onze cultuur

Interne events: Ormer ICT is plezier

01
05