Over ons

Ormer ICT: Onze cultuur

Al ruim 31 jaar is Ormer ICT dé dienstverlener op het gebied van IT. Ormer ICT helpt organisaties met het optimaliseren en professionaliseren van hun IT-organisatie. Wij doen dit door middel van IT detachering en IT beheer.

Over Ormer ICT

Ormer ICT in cijfers

100%
Dienstverlenend
31
Jaar ervaring
30 miljoen
Omzet Ormer ICT
9,2
Klantcijfer

Klanten

Zij werken ook met Ormer ICT

DSW
Dudok
Feyenoord
UWV
ECT
Erasmus
Excelsior - Ormer ICT
Heilijgers
CED
Gemeente Rotterdam
Gemeente Amsterdam
EuroRijn
Fujitsu
Politie
Blokweg
Finance Matters
NL in business
CCT
Hamelink & Van den Tooren
De normaalste zaak
DWG Automation
ESD
Inforit
IT projecten
01
02

Cases

Trots op onze klanten

IT-professional
boarding
01
06
ECT Heilijgers Inforit Gewoon Gers Feyenoord Dudok
Ormer ICT 30 jaar!

Het ontstaan

Toen president Clinton aan zijn eerste termijn als president begon, vlak vóór Ronald Koeman Barcelona naar de winst in de Champions League finale schoot, startte Jan Willem Jongebreur Ormer ICT.

Ormer ICT Official Partner van Feyenoord

Partnerschap & kwaliteit

Naast alle garanties en service levels onderscheidt Ormer ICT zich vooral door partner te zijn van haar klanten. Juist als er iets gebeurt wat niet is voorzien is het zaak om een partner te hebben die meedenkt. De hoogstaande kwaliteit van Ormer ICT blijkt onder andere uit de verschillende ISO & NEN certificeringen.

Schaatsteam Ormer ICT

MVO & Sport

Maatschappelijk verantwoord ondernemen kent vele facetten. In beginsel natuurlijk het respecteren van wet- en regelgeving en aanvullend bijvoorbeeld het scheppen van werkgelegenheid. Sport zit in de haarvaten van Ormer ICT.

Nieuws Ormer ICT

Nieuws

Ormer ICT staat nooit stil. Wij houden je graag op de hoogte van het laatste nieuws omtrent samenwerkingen en trends en ontwikkelingen.

Ormer ICT Harbour Run Rotterdam

Cultuur

Werken bij Ormer ICT betekent niet alleen hard werken. Gezelligheid vinden wij zeker zo belangrijk. Daarom organiseren wij regelmatig leuke uitjes met collega’s, een kerstfeest, een jaarlijks wintersportuitje, verschillende challenges, sportevenementen en een wekelijkse vrijdagmiddagborrel.

Ons team

Wij zijn Ormer ICT

De medewerkers van Ormer ICT kenmerken zich door hun gedrevenheid en professionele manier van werken en handelen. Ze zullen altijd nét dat ene stapje extra zetten. Onze medewerkers worden continu geïnspireerd en gemotiveerd om het beste uit zichzelf te halen door scholing en trainingen op het gebied van de laatste technologieën. Hierdoor garanderen wij de hoogst mogelijk service voor onze klanten. En daarnaast worden er regelmatig gezellige uitjes georganiseerd. Denk aan een kerstdiner, een jaarlijks wintersportuitje, verschillende challenges, sportevenementen en een wekelijkse vrijdagmiddagborrel.

Carrière bij Ormer ICT
NN Marathon 2023

Onze kernwaarden

Wat wij belangrijk vinden

Passie voor kennis en techniek

Passie voor kennis en techniek vormt het fundament van onze organisatie. Daarom is investeren in menselijk kapitaal één van onze speerpunten.

Afspraak is afspraak

Tijd is tijd. Beloofd is beloofd. Afspraak is afspraak. Dat is Ormer ICT.

Dienstverlenend

Wij zullen er altijd alles aan doen om onze klanten te helpen. Ormer ICT staat symbool voor partnerschap. Wij denken verder dan service levels en garanties.

Werken bij Ormer ICT betekent

Ruimte voor plezier

01
11