Datavisualisatie

Net zoals een Formule 1-team elke fractie van een seconde nauwlettend monitort wat de auto doet, biedt Ormer ICT jou de mogelijkheid om jouw organisatie op een gezonde manier te beheren door real-time inzicht in de stand van zaken. IT beheer met Ormer ICT gaat verder dan alleen het beheren van datastromen; het transformeert data naar heldere informatie met onze datavisualisatie.

Overzicht creëren met Microsoft Power BI

Ons sleutelinstrument om alles inzichtelijk te krijgen is Power BI, waarbij de letters staan voor business intelligence. Power BI is een veelzijdige tool die toegankelijk is via uw computer, tablet of telefoon en informatie net zo helder presenteert als het dashboard van een auto. Hiermee kun je op elk moment van de dag de exacte cijfers over jouw bedrijfsvoering raadplegen en vergelijkingen maken over elke gewenste periode, ondersteund door inzichtelijke tabellen. Ormer ICT bied je de mogelijkheid om Key Performance Indicators (KPI’s) overzichtelijk te visualiseren, zodat je indien nodig tijdig kunt bijsturen en verrassingen voorkomt. Met Power BI zetten we digitale gegevens om in heldere informatie.

De belangrijkste voordelen van datavisualisatie bij Ormer ICT:

  • Maatwerk zonder hoge kosten
  • Stapsgewijze implementatie
  • Dagelijkse updates
  • Toekomstbestendige strategie
  • Verbeterde stuurbaarheid van uw organisatie

Meer weten?

Benieuwd geraakt naar wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van datavisualisatie? Graag leren wij jou en jouw organisatie beter kennen. Voor alle IT-vraagstukken kunnen wij een oplossing bieden en jou adviseren.

Stuur ons een bericht

Interesse in samenwerking?

Neem contact met ons op

Benieuwd geraakt naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Graag leren wij jou en jouw organisatie beter kennen. Voor alle IT-vraagstukken kunnen wij een oplossing bieden en jou adviseren. De kans is groot dat wij onze ervaring al bij vergelijkbare organisaties binnen jouw branche of sector in de praktijk hebben mogen brengen. Bel, mail of app mij of mijn collega’s gerust.