Power BI

Een Formule 1-team monitort elke fractie van een seconde precies wat de auto doet. Zo intensief hoeft u uw organisatie niet in de gaten te houden, maar het zorgt wel voor een gezonde bedrijfsvoering als u realtime de stand van zaken kunt overzien. Die mogelijkheid biedt Ormer ICT.

Van datastroom naar heldere informatie
Het toverwoord is Power BI, waarbij die letters staan voor business intelligence. Power BI is een dashboardomgeving op uw computer, tablet of telefoon, met informatie die net zo duidelijk wordt gepresenteerd als op het dashboard van uw auto. Het stelt u in staat op elk moment van de dag de exacte cijfers over uw bedrijfsvoering te raadplegen en vergelijkingen te maken over elke gewenste periode, compleet met inzichtelijke tabellen. Key Performance Indicators (KPI’s) in een duidelijk overzicht, zodat u indien nodig bijtijds kunt bijsturen en niet als het al te laat is. Met Power BI zet Ormer ICT talloze digitale gegevens om in heldere informatie.

Denk groot maar begin klein
Duur? Nee hoor, Ormer ICT levert maatwerk onder het motto: denk groot maar begin klein. Dus eerst een dashboard met wat u de belangrijkste prioriteiten vindt voor een goede bedrijfsvoering, om daar later andere KPI’s aan toe te voegen. Tot aan informatie over ontwikkelingen in de markt en uw concurrenten aan toe. Zo maakt u stap voor stap de transitie naar een echte datagedreven organisatie. Dag in, dag uit alle cijfers op een rijtje, zodat u nooit voor onaangename verrassingen komt te staan. Met alle interne en externe informatie voorhanden weet u zeker dat de strategie die u voor uw organisatie uitstippelt toekomstbestendig is.

Contact

Interesse in samenwerking?

Als Business Intelligence Consultant help ik u graag de kracht van data te gebruiken. Dit doe ik vanuit de visie: “Denk groot maar begin klein!” Ik kom graag langs voor een vrijblijvende kennismaking.