Telefonie via Teams

Houd uw organisatie verbonden met betrouwbare mogelijkheden die de installatie en enablement versnellen en het beheer stroomlijnen. Teams Telefoon kunt u op elk apparaat gebruiken voor een consistente ervaring, of u nu op kantoor, extern of hybride werkt.

Telefonie via Teams

Waarom Telefonie via Teams?

 1. Bied belangrijke en innovatieve belfuncties
  Houd gelijke tred met hybride werk vanaf elke locatie met één door het bedrijf geleverd telefoonnummer dat werkt op alle computers, mobiele apparaten en bureautelefoons.
 2. Laat uw medewerkers kiezen uit verschillende apparaten terwijl je binnen het budget blijft
  Kies uit meer dan 150 Teams-gecertificeerde bureautelefoons, headsets, speakerphones en weergavemodellen van negen OEM-partners.
 3. Stroomlijn en schaal de installatie en het beheer
  Installeer Teams Telefoon binnen enkele minuten door een verbinding te maken met je operator, gebruikers in te richten en telefoonnummers toe te wijzen vanuit het Teams-beheercentrum.
 4. Breng gesprekken naadloos in de stroom van werk
  Werk samen als team met groepsgesprek aannemen, delegatie, weergave gedeelde lijn en consultatieve doorverbindingen.

Interesse in samenwerking?

Neem contact met ons op

Benieuwd geraakt naar wat wij voor u kunnen betekenen? Graag leren wij u en uw organisatie beter kennen. Voor alle IT-vraagstukken kunnen wij een oplossing bieden en u adviseren. De kans is groot dat wij onze ervaring al bij vergelijkbare organisaties binnen uw branche of sector in de praktijk hebben mogen brengen. Belt, mailt of appt u mij of mijn collega’s gerust.