Werving & Selectie

Wanneer een vacature structureel moet worden ingevuld en tijdelijke inhuur niet aan de orde is, vindt Ormer ICT ook die nieuwe vaste IT-medewerker voor je.

Ormer ICT - vast dienstverband

Ook op basis van werving en selectie kunnen wij jouw IT-organisatie op de juiste sterkte brengen. Want naast een grote community met tijdelijke IT-consultants beschikt Ormer ICT ook over een groot netwerk binnen de arbeidsmarkt van IT-specialisten die zich beter voelen met een vaste baan dan binnen tijdelijke opdrachten.

Op momenten dat inhuur voor jou even niet aan de orde is, vinden wij voor jou de juiste nieuwe vaste medewerker. Ook dat doen we door een zeer gedegen en ISO-gecertificeerd wervingsproces, waarbij een sollicitant pas aan je wordt voorgesteld nadat onze recruiters ervan overtuigd zijn dat deze aan alle hard- en soft-skills voldoet en een optimale fit heeft met jouw organisatie.

Omdat wij een rotsvast geloof hebben in onze werkwijze, is werving en selectie via Ormer ICT altijd op basis van no-cure, no pay. Je bent ons geen start-fee verschuldigd en bovendien brengen wij de vergoeding voor een geslaagd traject pas na de proeftijd van de nieuwe medewerker in rekening.

Met bijna 30 jaar ervaring in het recruiten van IT-personeel durven wij te stellen dat jij ook voor het werven van vast personeel bij Ormer ICT aan het juiste adres bent.  

Interesse in samenwerking?

Neem contact met ons op

Benieuwd geraakt naar wat wij voor je kunnen betekenen? Graag leren wij jou en jouw organisatie beter kennen. Voor alle personele IT-vraagstukken kunnen wij een oplossing bieden en je adviseren. De kans is groot dat wij onze ervaring al bij vergelijkbare organisaties binnen jouw branche of sector in de praktijk hebben mogen brengen. Bel, mail of app mij of mijn collega’s gerust.