Werving & Selectie

Wanneer een vacature structureel moet worden ingevuld en tijdelijke inhuur niet aan de orde is, vindt Ormer ICT ook die nieuwe vaste IT-medewerker voor u.

Ormer ICT - vast dienstverband

Ook op basis van werving en selectie kunnen wij uw IT-organisatie op de juiste sterkte brengen. Want naast een grote community met tijdelijke IT-consultants beschikt Ormer ICT ook over een groot netwerk binnen de arbeidsmarkt van IT-specialisten die zich beter voelen met een vaste baan dan binnen tijdelijke opdrachten.

Op momenten dat inhuur voor u even niet aan de orde is, vinden wij voor u de juiste nieuwe vaste medewerker. Ook dat doen we door een zeer gedegen en ISO-gecertificeerd wervingsproces, waarbij een sollicitant pas aan u wordt voorgesteld nadat onze recruiters ervan overtuigd zijn dat deze aan alle hard- en soft-skills voldoet en een optimale fit heeft met uw organisatie.

Omdat wij een rotsvast geloof hebben in onze werkwijze, is werving en selectie via Ormer ICT altijd op basis van no-cure, no pay. U bent ons geen start-fee verschuldigd en bovendien brengen wij de vergoeding voor een geslaagd traject pas na de proeftijd van de nieuwe medewerker in rekening.

Met bijna 30 jaar ervaring in het recruiten van IT-personeel durven wij te stellen dat u ook voor het werven van vast personeel bij Ormer ICT aan het juiste adres bent.  

Interesse in samenwerking?

Neem contact met ons op

Benieuwd geraakt naar wat wij voor u kunnen betekenen? Graag leren wij u en uw organisatie beter kennen. Voor alle personele IT-vraagstukken kunnen wij een oplossing bieden en u adviseren. De kans is groot dat wij onze ervaring al bij vergelijkbare organisaties binnen uw branche of sector in de praktijk hebben mogen brengen. Belt, mailt of appt u mij of mijn collega’s gerust.