Managed Staffing

Zonder er naar om te hoeven kijken, gegarandeerd zijn van een optimaal functionerende IT-afdeling of servicedesk? Terwijl volledige outsourcing toch een brug te ver is? Met Managed Staffing nemen wij alle zorg uit handen terwijl jouw team gewoon bij jou op locatie blijft.

Ormer ICT - brokering

Herken je het? Je bent als IT-manager ook eindverantwoordelijk voor het reilen en zeilen van bijvoorbeeld de IT-helpdesk. En dat valt niet altijd mee. Bijvoorbeeld alleen al de continuïteit. De vaak jonge ambitieuze supportmedewerkers zijn lastig binnen te houden en willen snel richting systeem- of applicatiebeheer. En je moet dan weer tijdig voor opvulling van het gat in de capaciteit zorgen. En wat te denken van opleiding en certificering? Ze hebben ieder hun eigen wensen en behoeften. Ga er maar aanstaan om voor elke medewerker een persoonlijk ontwikkelplan te managen. En dan het bewaken van de juiste bezetting. Vakantie is noodzakelijk, maar niet teveel tegelijkertijd. En ziekmeldingen kan je er dan al helemaal niet bij hebben. Toch kan dat zomaar de realiteit zijn.

Een oplossing zou outsourcing of zelfs offshoring zijn. Tegelijkertijd zijn er ook vele redenen te bedenken die dat absoluut niet wenselijk of mogelijk maken.

In dat geval biedt Ormer ICT managed staffing aan. Dat betekent dat Ormer ICT de instroom, doorstroom en uitstroom van bijvoorbeeld helpdeskmedewerkers regelt. Dat betekent beter gereguleerd en lager verloop. En bovendien een goed opleidingsplan voor medewerkers om zich te ontwikkelen in hun vakgebied. Plus coördinatie van de bezetting en snelle opschaling wanneer deze bezetting onverhoopt onder het minimum dreigt te geraken.

Ormer ICT neemt dit met managed staffing allemaal uit jouw handen, zodat je zorgeloos verder kunt werken aan jouw IT-beleid en strategie. Daarnaast zorgt Ormer ICT voor een regelmatige en duidelijke rapportage over de performance van jouw afdeling.


Interesse in samenwerking?

Neem contact met ons op

Benieuwd geraakt naar wat wij voor je kunnen betekenen? Graag leren wij jou en jouw organisatie beter kennen. Voor alle personele IT-vraagstukken kunnen wij een oplossing bieden en u adviseren. De kans is groot dat wij onze ervaring al bij vergelijkbare organisaties binnen jouw branche of sector in de praktijk hebben mogen brengen. Bel, mail of app mij of mijn collega’s gerust.