Ormer ICT Managed Staffing: continuïteit zonder outsourcing

Wil je gegarandeerd zijn van een soepel draaiende IT-afdeling of servicedesk zonder volledige outsourcing? Met Managed Staffing van Ormer ICT nemen wij alle zorg uit handen, terwijl jouw team gewoon op locatie blijft werken.

Als IT-manager ben je verantwoordelijk voor de IT-helpdesk en dat brengt vaak uitdagingen met zich mee. Continuïteit kan lastig zijn met jonge, ambitieuze supportmedewerkers die snel willen doorgroeien naar systeem- of applicatiebeheer. Dit leidt vaak tot gaten in de capaciteit die je tijdig moet opvullen. Daarnaast vraagt de opleiding en certificering van medewerkers om maatwerk, met persoonlijke ontwikkelplannen voor iedereen. Het bewaken van de juiste bezetting is ook cruciaal; vakantie en ziekmeldingen kunnen roet in het eten gooien. Dit kan de dagelijkse realiteit zijn.

Outsourcing of offshoring lijkt een oplossing, maar is vaak niet wenselijk of mogelijk. Daarom biedt Ormer ICT Managed Staffing aan. Wij regelen de instroom, doorstroom en uitstroom van bijvoorbeeld helpdeskmedewerkers. Dit zorgt voor beter gereguleerde en lagere verloopcijfers. Daarnaast bieden we een solide opleidingsplan voor de ontwikkeling van medewerkers, en coördineren we de bezetting met snelle opschaling indien nodig.

Met Managed Staffing van Ormer ICT profiteer je van:

  • Volledige ontzorging: Wij nemen alle HR-gerelateerde taken over, zodat jij je kunt richten op jouw IT-beleid en strategie.
  • Optimale bezetting: We zorgen voor een constante en efficiënte personeelsbezetting, zelfs bij vakantie en ziekmeldingen.
  • Lagere verloopcijfers: Door beter management van instroom, doorstroom en uitstroom, blijven medewerkers langer tevreden.
  • Persoonlijke ontwikkeling: Een op maat gemaakt opleidingsplan voor elke medewerker, zodat zij zich optimaal kunnen ontwikkelen.
  • Snelle opschaling: Bij onverwachte capaciteitsproblemen kunnen we snel extra personeel inzetten.
  • Regelmatige rapportages: Duidelijke en frequente rapportages over de performance van jouw afdeling, zodat je altijd op de hoogte bent.

Met Managed Staffing van Ormer ICT hoef jij je geen zorgen te maken. Wij nemen dit allemaal uit handen, zodat jij je kunt richten op jouw IT-beleid en strategie. Bovendien zorgen we voor regelmatige en duidelijke rapportages over de performance van jouw afdeling.

Kies voor Managed Staffing van Ormer ICT en ervaar de zekerheid van een optimaal functionerende IT-afdeling, zonder de zorgen van volledige outsourcing.

Stuur ons een bericht

Interesse in samenwerking?

Neem contact met ons op

Benieuwd geraakt naar wat wij voor je kunnen betekenen? Graag leren wij jou en jouw organisatie beter kennen. Voor alle personele IT-vraagstukken kunnen wij een oplossing bieden en u adviseren. De kans is groot dat wij onze ervaring al bij vergelijkbare organisaties binnen jouw branche of sector in de praktijk hebben mogen brengen. Bel, mail of app mij of mijn collega’s gerust.