Risicoloos inhuren van jouw eigen tijdelijke medewerker via Ormer ICT

Heb je zelf een tijdelijke medewerker gevonden en wil je risicoloos inhuren? Dan kan Ormer ICT het gehele contractuele en administratieve beheer voor je verzorgen. Dat doen we WBA-proof en op basis van onze NEN4400-certificering. Veiligheid en zekerheid gegarandeerd.

Ormer ICT - Brokering

Ook jij en jouw collega-IT’ers beschikken uiteraard over een breed netwerk met vakgenoten. En daar zitten ook interim IT-consultants tussen. Dan kan het natuurlijk zomaar gebeuren dat je behoefte hebt aan tijdelijke ondersteuning en dat je de juiste kandidaat zelf al gevonden hebt binnen jouw netwerk. Dat scheelt tijd en onzekerheid.

Maar het “even snel” on-boarden van jouw eigen kandidaat kan nogal eens op weerstanden en zelfs onmogelijkheden binnen jouw interne organisatie stuiten.

Een afdeling Procurement die bijvoorbeeld niets ziet in contracten met elke ZZP’er afzonderlijk en de mantelcontracten met de vaste leveranciers wenst te respecteren. Een Legal Department dat met grote vrees kijkt naar het risico op schijnconstructies en ketenaansprakelijkheid.

Het zijn zomaar enkele, maar zeer realistische situaties waar je tegen aan kunt lopen bij het inzetten van een zelf gevonden IT-consultant.

In die gevallen biedt Ormer ICT de oplossing door middel van brokering. Tegen een zeer bescheiden vergoeding nemen wij niet alleen de gehele contract- en factuurafhandeling uit handen; wij zorgen er ook voor dat jouw organisatie geen risico’s loopt met wet- en regelgeving. Wet DBA, Ketenaansprakelijkheid, alles wordt door Ormer ICT geregeld en jouw organisatie loopt geen onnodig risico.

En jouw kandidaat? Die is nog steeds zelfstandig IT-professional en gegarandeerd van dezelfde juridische zekerheid als jouw organisatie. En van hetzelfde gestroomlijnde proces, plus altijd tijdige betaling van diens factuur. 

Contact

interesse in samenwerking?

Benieuwd geraakt naar wat wij voor je kunnen betekenen? Graag leren wij jou en jouw organisatie beter kennen. Voor alle personele IT-vraagstukken kunnen wij een oplossing bieden en u adviseren. De kans is groot dat wij onze ervaring al bij vergelijkbare organisaties binnen jouw branche of sector in de praktijk hebben mogen brengen. Bel, mail of app mij of mijn collega’s gerust.