Detachering

Tijdelijk extra expertise nodig voor bijvoorbeeld een migratieproject, softwareontwikkeling of applicatiebeheer. Of vervanging van een langdurig zieke? Ormer ICT detacheert IT-professionals binnen de gehele breedte van het IT-werkveld.

Ormer ICT - neem contact op

De afgelopen tientallen jaren hebben wij voor honderden opdrachtgevers hun tijdelijke vacatures met succes weten in te vullen. En dit met duizenden interim IT-specialisten. Wij vullen alle IT-functies in: of het nu gaat om een servicedeskmedewerker, een business analist, een netwerk architect of zelfs een embedded software engineer, wij weten altijd de juiste kandidaat voor jou te vinden.

Onze opdrachtgevers komen uit de gehele breedte van zowel de publieke als de private sector. Denk aan beursgenoteerde multinationals, ministeries, financials, onderwijs, gemeenten, gezondheidszorg, logistiek, retail, IT & telecom. Ons succes is altijd gebaseerd op onze passie voor klanten, ongeacht wat zij doen en ongeacht hoe groot of hoe klein zij zijn.

Een andere pijler van ons succes is ons interne proces, gewaardeerd met onder meer een ISO 9001:2015 certificering. Onze matching is gegarandeerd van hoge kwaliteit. Kunnen we jouw vraag niet invullen met onze eigen IT-professionals dan kunnen we putten uit een community van duizenden bij ons aangesloten freelance IT-consultants. En bij elke match hoort een zorgvuldige screening van de kandidaat op kennis, kunde, ervaring, certificering en referenties. Zorgvuldigheid die overigens nooit ten koste gaat van de gevraagde snelheid van dienstverlening.

Ook met betrekking tot de steeds veranderende wet- en regelgeving is het bij Ormer ICT zorgeloos inhuren. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste stand van zaken omtrent Wet DBA, WAB, WAADI en ketenaansprakelijkheid. Niet voor niets hebben we het NEN4400-keurmerk van de Stichting Normering Arbeid al vele jaren in ons bezit.

Kortom, met Ormer ICT bent u ervan verzekerd dat:

  • Jij de juiste IT-professional op het juiste moment tot jouw beschikking hebt;
  • Jij zaken doet met een partij die al bijna 30 jaar niet anders doet dan IT-professionals bemiddelen;
  • Alles volledig volgens wet- en regelgeving plaatsvindt.

Interesse in samenwerking?

Neem contact met ons op

Benieuwd geraakt naar wat wij voor je kunnen betekenen? Graag leren wij jou en jouw organisatie beter kennen. Voor alle personele IT-vraagstukken kunnen wij een oplossing bieden en je adviseren. De kans is groot dat wij onze ervaring al bij vergelijkbare organisaties binnen jouw branche of sector in de praktijk hebben mogen brengen. Bel, mail of app mij of mijn collega’s gerust.