Ongeacht de branche: Ormer ICT biedt IT-detachering op maat

Bij Ormer ICT begrijpen we dat er momenten zijn waarop je tijdelijk extra IT-kennis en vaardigheden nodig hebt. Of het nu gaat om een migratieproject, softwareontwikkeling, applicatiebeheer, of vervanging van een langdurig zieke medewerker, wij bieden de juiste oplossing.

Breed scala aan opdrachtgevers

Onze klanten komen uit zowel de publieke als private sector, waaronder beursgenoteerde multinationals, ministeries, financiële instellingen, onderwijsinstellingen, gemeenten, gezondheidszorg, logistiek, retail, IT & telecom. Wat je organisatie ook doet, en ongeacht de grootte, wij staan klaar om je te helpen.

Kwaliteit en zekerheid

Ons succes is gebaseerd op een passie voor onze klanten en een sterk intern proces, ondersteund door een ISO 9001:2015 certificering. Wij garanderen een hoge kwaliteit in matching. Als we geen geschikte kandidaat uit ons eigen team kunnen aanbieden, hebben we toegang tot een uitgebreide community van freelance IT-consultants. Elke kandidaat wordt zorgvuldig gescreend op kennis, kunde, ervaring, certificeringen en referenties. Deze zorgvuldigheid gaat nooit ten koste van de snelheid van onze dienstverlening.

Bij Ormer ICT ben je verzekerd van een zorgeloze inhuur, ook met betrekking tot de steeds veranderende wet- en regelgeving. We zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom Wet DBA, WAB, WAADI en ketenaansprakelijkheid. Niet voor niets hebben wij al jarenlang het NEN4400-keurmerk van de Stichting Normering Arbeid.

Met IT detachering van Ormer ICT profiteer je van:

  • De juiste IT-professional op het juiste moment.
  • Het samenwerken met een partij die al bijna 30 jaar gespecialiseerd is in het bemiddelen van IT-professionals.
  • Dat alles volledig volgens de geldende wet- en regelgeving verloopt.

Meer weten over IT detachering

Met meer dan twintig jaar ervaring hebben wij met succes tijdelijke vacatures voor honderden opdrachtgevers ingevuld. We hebben duizenden interim IT-specialisten aan het werk gezet in diverse functies, variërend van servicedeskmedewerkers en business analisten tot netwerkarchitecten en embedded software engineers. Ons netwerk is breed en diep, en we weten altijd de perfecte match voor jouw organisatie te vinden.

Stuur ons een bericht

Interesse in samenwerking?

Neem contact met ons op

Benieuwd geraakt naar wat wij voor je kunnen betekenen? Graag leren wij jou en jouw organisatie beter kennen. Voor alle personele IT-vraagstukken kunnen wij een oplossing bieden en je adviseren. De kans is groot dat wij onze ervaring al bij vergelijkbare organisaties binnen jouw branche of sector in de praktijk hebben mogen brengen. Bel, mail of app mij of mijn collega’s gerust.