Case

Al jaren vervult Rob Gilsing naar alle tevredenheid mooie opdrachten via Ormer ICT

Rob Gilsing vervult ondertussen alweer een aantal jaar prachtige opdrachten via Ormer ICT. Bosch, Heineken, Coolblue, hij heeft veel grote namen voorbij zien komen. En momenteel kan hij nog een grote naam aan het lijstje toevoegen, namelijk: Canon Production Printing. Hier is hij werkzaam als Service Request Coördinator. Hij is daarmee verantwoordelijk voor het doorzetten van alle IT-vraagstukken vanuit Nederland en Duitsland naar het juiste team binnen de organisatie.

Al twee jaar werkt hij met plezier bij de toonaangevende leverancier van technologieën op het gebied van digitale beeldverwerking. Vanuit Ormer ICT is Rob sinds oktober 2019 gedetacheerd bij Canon als Support Engineer Telecom. In deze rol had hij een sleutelfunctie in een organisatie-breed project voor mobiele telefonie. Sinds kort vervult hij zijn nieuwste functie als Service Request Coördinator met veel plezier.

IT-professional

Mooie opdrachten

Bosch, Heineken, Coolblue, VolkerWessels en nu Canon Production Printing, sinds Rob aan de slag is voor Ormer ICT heeft hij allerlei mooie opdrachten op zijn CV kunnen toevoegen. Het leuke is dat Rob tien jaar geleden zelf per ongeluk terecht is gekomen in de detachering. In 2011 was hij op zoek naar een nieuwe uitdaging omdat zijn huidige opdrachtgever failliet was verklaard. Hij is toentertijd terechtgekomen bij een uitzendbureau dat een functie voor hem had op zzp-basis. Voor hem kwam dit heel gelegen. Samen met zijn zwager had hij al een eigen bedrijf in webdesign en hosting opgezet, dus overstappen op zzp-basis, was erg makkelijk. Sindsdien is hij alleen nog aan de slag gegaan als zzp’er en werkt hij aan de mooiste opdrachten.

Waarom Ormer ICT?

‘’Toevallig heb ik jaren geleden gesolliciteerd op een vacature via een freelancewebsite en ben ik zo terecht gekomen bij Ormer ICT. Zij hebben mij toen geholpen aan een nieuwe functie bij Eriks in Utrecht. Ik heb altijd goede contacten gehad met Ormer ICT. Ik zal ook altijd als eerste contact opnemen met hen als ik op zoek ben naar een nieuwe functie. Ormer ICT is een goede en betrouwbare organisatie en er wordt altijd tijd vrijgemaakt voor een kop koffie om even bij te praten. Ook stelt Ormer ICT zich flexibel op. Mijn voorkeur was dat de looncyclus begint bij de eerste van de maand en niet aan het eind en dat was geen enkel probleem. Er wordt altijd op tijd betaald en afspraken worden altijd nagekomen.”

”Sinds ik aan de slag ben voor Ormer ICT heb ik allerlei mooie opdrachten aan mijn CV toe kunnen voegen”

Ze doen moeite voor je

‘’Over de toekomst hoef ik geen seconde na te denken. Ik heb het super naar mijn zin bij Ormer ICT en ik ben ervan overtuigd dat ze altijd gelijk op zoek gaan naar de juiste opdracht voor me. Ze doen moeite voor je, en daarom heb ik het volste vertrouwen in ze. Ik vind het een fijne detacheerder en werk het liefst voor hen. In het verleden, toen ik nog geen vaste detacheerder had, heb ik genoeg ervaringen opgedaan over hoe het niet moet. Ik vond het verschrikkelijk als je bijvoorbeeld niks te horen kreeg. Nee hoor, ik blijf bij Ormer ICT.’’


Vind jouw nieuwe uitdaging via Ormer ICT

De route naar succes

Stap 1

Sluit je bij ons aan!

Bekijk alle vacatures, doe een open sollicitatie of sluit je aan bij ons ZZP-netwerk.

Bekijk alle vacatures

Stap 2

Kennismaking met Ormer ICT

Bekijk hier hoe wij na jouw sollicitatie of aanmelding te werk gaan.

Bekijk het filmpje

Stap 3

Wij maken de juiste match

Hier laten we je zien hoe wij de meest uitdagende opdracht voor jou vinden.

Bekijk het filmpje

Stap 4

Start met jouw nieuwe uitdaging!

Gefeliciteerd! Vanaf nu geniet je van alle voordelen van een samenwerking met Ormer ICT.

Bekijk het filmpje
Nieuwsgierig geworden? Neem contact op

Contact

Interesse in samenwerking?

Wil je meer te weten komen? We leren je graag beter kennen zodat we alle mogelijkheden die we je te bieden hebben kunnen bespreken. Waar je ook staat in je IT-carrière en wat je specialisme ook is, wij hebben ervaring in het werken met IT-professionals zoals jij. Bel, mail of app mij of mijn collega’s gerust.