Sponsorschap: Marathonteam x Ormer ICT

Kun je jezelf even voorstellen?
Ik ben Jan Willem Jongebreur, oprichter en algemeen directeur van Ormer ICT. Ik ben 54 jaar oud, getrouwd en heb drie kinderen.

Jan Willem

Wat is de reden geweest om het marathonteam van Henk Angenent te steunen?
Het enthousiasme dat Henk, als oud-marathon schaatser en regerend Elfstedentocht winnaar, toont bij het schaatsteam en bij de sponsoren maakt dat het voor mij een hele leuke combinatie is tussen zakelijke ‘exposure’ en actief bezig zijn (schaatsen) met zakelijke relaties.

Hoe past dit sponsorschap bij jullie organisatie?
Ormer ICT staat voor doorontwikkeling van talenten, dus dat is een makkelijke relatie met het beloftenteam van Henk Angenent. Daarnaast probeert Ormer ICT zijn steentje bij te dragen in sportsponsoring in de breedte.

Wat zijn je verwachtingen voor het marathonteam?
Winnen!

Hoe goed schaats je zelf? Heb je nog schaatsdoelen?
In mij is geen groot talent verloren gegaan, maar het voordeel daarvan is dat ik elk jaar nog steeds beter kan worden. De Weissensee heb ik 4 à 5 keer geschaatst, dus het enige echte doel dat overeind blijft is de echte Elfstedentocht schaatsen!