Sponsorschap: Marathonteam x New Care

Kun je jezelf even voorstellen?
Mijn naam is Frank Menue, 61 jaar en samenwonend met Karen. Samen hebben wij twee mooie dochters en zes kleinkinderen. Ik ben oprichter en eigenaar van New Care Supplements, een Oer-Nederlands bedrijf in Orthomoleculaire voedingssupplementen, ontstaan in 2001. New Care staat voor kwaliteit en communicatie. New Care is van vandaag en niet van gisteren, wat zoveel wil zeggen als: wij passen onze samenstellingen aan als nieuwe wetenschappelijke inzichten dat aantonen.

New Care

Wat is de reden geweest om het marathonteam van Henk Angenent te steunen?
Ik vind het mooi om aankomend talent te steunen in hun ontwikkeling. Daarbij is New Care een bedrijf in Orthomoleculaire voedingssupplementen en de grootste leverancier van dopingvrije NZVT gekeurde supplementen in Nederland. Wij leveren daardoor producten aan vele topsporters in alle mogelijke disciplines.

Hoe past dit sponsorschap bij jullie organisatie?
Dit sponsorschap past bij de ambitie van New Care om NZVT-supplementen aan te bieden om topsport te kunnen bedrijven. Onze producten zijn vrij van ballaststoffen. Voor zo ver mogelijk zijn er ook enkel natuurlijke en natuur-identieke ingrediënten. Ook zijn steeds meer producten Clean Label. Zo kunnen wij de beste producten leveren aan het schaatsteam en ze op deze manier ondersteunen.

Wat zijn je verwachtingen voor het marathonteam?
Mijn verwachtingen van het team zijn hooggespannen. Ik verwacht mooie ontwikkelingen te zien dit schaatsseizoen.

Hoe goed schaats je zelf? Heb je nog schaatsdoelen?
Ik vind schaatsen een mooie sport, maar zelf schaats ik totaal niet. Vandaar dat ik dus ook geen doelen heb.