Sponsorschap: Marathonteam x Actos Groep

Kun je jezelf even voorstellen?
Ik ben Dannis de Redelijkheid, 51 jaar. Samen met Merike en mijn twee dochters woon ik in Rotterdam. Sinds 2006 ben ik directeur en mede-eigenaar van wat nu Actos Groep is. Actos Groep is een verzameling van negen specialistische detacherings- en opleidingsbedrijven. Vanuit vijf kantoren in Nederland en België werken we met 65 collega’s en elke dag hebben we 600 professionals aan de slag bij opdrachtgevers in de specialismen ICT, Communicatie, HR, Inkoop en Facilitair. Daarnaast vul ik mijn dagen graag met hardlopen, fietsen, zwemmen, (kijken naar) voetbal en lekker eten en drinken bij een van de vele toffe tentjes in Rotterdam. Om te zorgen dat ook de laatste restjes vrije tijd gevuld zijn, organiseer ik met twee maten al 8 jaar de Ronde van Kralingen en ben ik voorzitter van RWC Ahoy (De Rotterdamse wielervereniging).

Wat is de reden geweest om het marathonteam van Henk Angenent te steunen?
De voornaamste reden is enthousiasme voor sport, enthousiasme voor het begeleiden en ontwikkelen van talent en enthousiasme over de mensen die ik kende in en rond het schaatsteam. Uiteraard los van de morele dwang die vanuit Jan Willem uitgeoefend werd….

Hoe past dit sponsorschap bij jullie organisatie?
Ontwikkelen is een van onze vijf kernwaarden. Ontwikkeling op zowel vakinhoudelijk als menselijk vlak wordt binnen Actos Groep als de belangrijkste pijler van onze groei gezien. Dit wordt vanuit ons team Leren en Ontwikkelen uitgevoerd door vijf fulltime trainers/coaches. Het sponsoren van een ontwikkelingsploeg die omringd is door heel veel ervaring, kennis en aandacht en waarbij die ontwikkeling centraal staat, past ons als een handschoen.

Wat zijn je verwachtingen voor het marathonteam?
Dat er, net als vorig jaar, jongens klaargestoomd worden om een volgende stap te zetten, dat ze elk voor zich en als team een mooie ontwikkeling doormaken en dat het team af en toe kan verrassen met een mooie uitslag of wedstrijd.

Hoe goed schaats je zelf? Heb je nog schaatsdoelen?
‘Goed’ is niet het woord dat ik durf te gebruiken. Ik heb veel te lang niet geschaatst daarvoor. Vorig jaar heb ik sinds dat ik 15 jaar was voor het eerst weer op schaatsen gestaan in een clinic met Henk Angenent. Een schaatsdoel ga ik mezelf dan ook niet stellen, met als excuus: ‘geen tijd…’.