Technical Consultant

Raymond de Wit

Kun je iets vertellen over jouw doorontwikkeling en werkzaamheden binnen Ormer ICT?
In 2010 ben ik officieel in dienst gekomen bij de detacheringstak van Ormer ICT. Na een aantal jaar gedetacheerd gezeten te hebben bij een aantal klanten ben ik uitgekomen bij een klant, die klant was van de Outsourcing tak van Ormer ICT. Door de samenwerking met Ormer ICT Outsourcing, de leuke club mensen en de sfeer destijds, heb ik de overstap gemaakt in 2015 naar Ormer ICT Outsourcing. In het begin in de rol van Engineer Operationeel Beheer, waar het standaard beheer van alle klantomgevingen waren ondergebracht. Later als Engineer Managed Services waar veel klantomgevingen naar de Azure Cloud zijn gemigreerd. Nu als Technical Consultant waarbij op dit moment mijn hoofd focus ligt op de implementaties van de Moderne Werkplek.

”Ormer ICT kenmerkt zich met een open en informele cultuur, waar je duidelijk geen nummer bent.”

Raymond de Wit – Technical Consultant

Wat maakt Ormer ICT uniek als werkgever?
Ormer ICT bestaat uit een gezellige groep mensen en leuke klanten. Kenmerkt zich met een open en informele cultuur, waar je duidelijk geen nummer bent. Ook op het gebied van zelfontwikkeling is er veel mogelijk met opleidingen en certificeringen. Natuurlijk mogen we ook de jaarlijkse uitjes niet vergeten.

Welke taken of werkzaamheden geven jou de meeste energie?
Er is niet iets wat er helemaal bovenuit springt. Onderzoek doen naar nieuwe producten en mogelijkheden zijn wel zaken waar ik veel energie uithaal. Ook het automatiseren van bedrijfsprocessen haal ik veel genoegdoening uit.

Wat is voor jou tot nu toe het leukste uitje bij Ormer ICT geweest?
De leukste uitjes vind ik altijd de kerstdiners. Het is dan leuk om iedereen weer helemaal uitgedost te zien met zijn of haar partner.

Wat doe jij in je vrije tijd?
In mijn vrije tijd ga ik graag met mijn gezin op pad, gooi ik soms een hengel uit en fiets ik graag.