Directeur Outsourcing

Peter Reulen

Kun je iets vertellen over jouw start bij Ormer ICT?
Bij mijn start bij Ormer ICT heb ik met iedereen één op één gesprekken gevoerd om de organisatie maar ook de mensen te leren kennen. Wat mij vooral op viel, was de gedrevenheid en vele ideeën van de mensen om onze klanten van een goede dienstverlening te voorzien. De klant staat bij iedereen echt centraal. Niet alleen vanuit technisch oogpunt, maar ook op het gebied van innovatie, standaardisatie, persoonlijk contact én altijd een stap extra willen doen.

”Continu verbeteren om onze klanten de perfecte IT-beleving te kunnen bieden.”

Peter Reulen – Directeur Outsourcing

Welke werkzaamheden geven jou de meeste energie?
Het continue proces van verbeteren van de interne organisatie om onze klanten de perfecte IT-beleving te bieden. Denk hierbij aan toevoegen van functionaliteit voor onze klanten waardoor IT bijdraagt aan hun bedrijfsprocessen. Maar ook het geven van inzicht in de dienstverlening via service rapportages en live reporting.

Wat is voor jou tot nu toe het leukste uitje bij Ormer ICT geweest?
Ik heb erg veel plezier beleefd aan de Harbour Tour en de CPC loop. Wat ik vooral erg leuk vond, is dat je met een groep collega’s actief bezig bent, uitdagingen opzoekt en elkaar in een andere setting leert kennen.

Wat doe jij graag in je vrije tijd?
Feyenoord volgen, kijken en bezoeken. Daarnaast veel sporten, zoals cardioboxing, hardlopen en fietsen. Daarnaast heb ik nog twee zoons waar ik mijzelf regelmatig aan moet bewijzen.