Account- en Vestigingsmanager

Martijn van der Hoek

Martijn van der Hoek Ormer ICT

Kun je iets vertellen over jouw doorontwikkeling en werkzaamheden binnen Ormer ICT?
Na het afronden van mijn opleiding ben ik bij Ormer ICT begonnen als Sales medewerker en doorgegroeid naar Accountmanager, waarbij ik de vrijheid heb gekregen om een eigen klantengroep op te bouwen en deze vervolgens te managen. Twee jaar geleden ben ik een nieuwe vestiging gestart in Noord-Holland om ook in die regio uit te breiden, waarbij we verschillende nieuwe en vooral ook leuke opdrachtgevers erbij hebben gekregen. Op dit moment volg ik een managementcursus om mij te verbeteren in het managen en ondersteunen van collega’s en door te groeien naar een management of directie positie.

”Wij verkopen niet alleen IT-professionals. Wij verkopen een stabiele en betrouwbare IT-afdeling waar je blind op kunt vertrouwen.”

Martijn van der Hoek – Account- en Vestigingsmanager

Wat maakt Ormer ICT uniek als werkgever?
Ormer ICT is uniek door de informele werksfeer en een sfeer waarin iedereen elkaar goed kent. Het maakt niet uit of je in gesprek bent met de schoonmaakster of met de directeur, iedereen is makkelijk benaderbaar waarbij je bij iedereen binnen kunt lopen en je zowel serieuze vragen kan stellen als een grap kan maken.

Welke taken of werkzaamheden geven jou de meeste energie?
Het leukste is als zowel een opdrachtgever als de ingezette professional het ontzettend naar hun zin hebben en blij zijn met de samenwerking. Hier gaat een heel traject aan vooraf, zowel aan de kant van de opdrachtgever als aan de kant van de professional, waarbij je zowel de opdrachtgever als de professional goed moet kennen. Als dit allemaal samenkomt en samenvalt, geeft dat ontzettend veel energie. Opdrachtgever blij, medewerker blij, ik blij.

Wat is voor jou tot nu toe het leukste uitje bij Ormer ICT geweest?
Ibiza en de jaarlijkse wintersport. Toen ik bij Ormer ICT begon waren we een stuk kleiner dan nu. Voor de grap had de directeur een keer geroepen dat als we honderd ingezette professionals aan het werk hadden, we naar Ibiza zouden gaan. Ik betwijfel of hij vooraf gedacht had dat we dat twee jaar later al zouden bereiken. Daarnaast gaan we elk jaar op wintersport met alle medewerkers, dus ook onze IT-collega’s in het veld. Het is leuk om je collega’s dan ook op een andere manier mee te maken dan alleen professioneel, waarbij gezelligheid en sportiviteit gecombineerd wordt.

Wat doe jij in je vrije tijd?
Ik sport graag, ben graag buiten en houd ontzettend veel van lekker eten. Ik tennis en voetbal en als het lekker weer is, ga ik graag naar het strand. Daarnaast vind ik het leuk om met vrienden of mijn vriendin leuke dingen te doen zoals festivals, avondjes weg of gezellig ergens wat drinken op het terras of bij iemand thuis. Als ik daar niet mee bezig ben, vind ik het ook heerlijk om een avondje te netflixen.