Sales Manager Ormer ICT Staffing

Marcel Passenier

Kun je iets vertellen over jouw doorontwikkeling en werkzaamheden binnen Ormer ICT?
Eigenlijk is het de ontwikkeling van Ormer ICT die voor mijn eigen ontwikkeling hier gezorgd heeft. Doordat we – ondanks een pittige economische crisis rond 2008, 2009 – flink gingen groeien, kon ik in mijn rol als salesmanager een steeds groter team aansturen. Dit team omvat vandaag de dag zelfs vier kantoren.

Wat maakt Ormer ICT uniek als werkgever?
Wanneer ik Ormer ICT vergelijk met andere IT-dienstverleners, dan denk ik dat de individuele vrijheid in het werk van de mensen bij Ormer ICT enorm groot is. Natuurlijk zijn er ook hier zaken die de mensen gewoon moéten doen, maar dat valt in het niet met hoe er binnen vergelijkbare organisaties aangestuurd wordt.

“Dat Ormer ICT zo’n goed bedrijf is, heb ik niet zelf bedacht. Ik hoor het gewoon heel vaak.”

Marcel Passenier – Salesmanager Ormer ICT Staffing

Welke taken of werkzaamheden geven jou de meeste energie? 
Dat is toch wanneer je ziet dat collega’s die hier nieuw binnenkomen snel succesvol kunnen zijn. Dat is zeker niet alleen mijn verdienste maar van het gehele team dat elke nieuwe collega op sleeptouw neemt. En van die collega zelf natuurlijk. Intrinsieke motivatie kun je niet bijbrengen. Dat nemen ze zelf mee.

Wat is voor jou tot nu toe het leukste uitje bij Ormer ICT geweest?
Natuurlijk de jaarlijkse wintersporttrips naar Oostenrijk met het gehele bedrijf. Maar zeker ook het incentive weekend naar Ibiza. Een beloning voor een mijlpaal in de business die we met het kantoorteam hadden bereikt.

Wat doe jij in je vrije tijd?
Al jaren ben ik actief in het amateurvoetbal. Eerst als speler, later als vrijwilliger en bestuurslid. Tegenwoordig ook nog als scheidsrechter. Daar gaat stiekem best veel vrije tijd in zitten.