Marketing Manager

Lara van der Heijden

Ormer ICT - Lara van der Heijden

Hoe ben je bij Ormer ICT terecht gekomen?
Een goede vriend van mij, Freek Borsboom, was werkzaam bij Ormer ICT als BI consultant. Hij wist dat ik mijn ogen openhield voor iets anders en stelde toen voor om eens bij Ormer ICT op gesprek te gaan. Dit was echt een heel leuk gesprek en niet veel later begon ik!

”Waar niets mag mislukken, kan niets nieuws ontstaan.”

Lara van der Heijden – Marketing Manager

Wat maakt Ormer ICT uniek als werkgever?
Ormer ICT vindt haar medewerkers écht belangrijk. Er zijn zoveel momenten waarop er van alles georganiseerd wordt; leuke uitjes, speciale acties, schaatsclinics, skitrips, gezellige vrijdagmiddagborrels, hardloopevents, wielerevents, tennis- en padelevents en ga zo maar door. Naast een heleboel gezelligheid met collega’s is er ook echt ruimte voor je eigen ontwikkeling. Hier is ook budget voor. Daarnaast is het ook echt een platte organisatie en is er altijd ruimte voor ieders mening en inzichten.

Welke taken of werkzaamheden geven jou de meeste energie?
Ik krijg van bijna al mijn werkzaamheden energie! De belangrijkste verantwoordelijkheid van marketing is het aanleveren van waardevolle leads voor onze salesafdelingen. Daarnaast houden wij ons ook nog bezig met bestaande klanten, interne marketing, recruitment en interne en externe communicatie. Als marketeer ben je dus met zoveel projecten en campagnes tegelijkertijd bezig. Die variëteit vind ik echt heel leuk. We hebben online campagnes lopen voor onze verschillende activiteiten (detachering, IT-beheer en ticketing) en we zijn altijd druk bezig met het optimaliseren van deze campagnes. Daarnaast organiseren we veel events en acties voor potentiële klanten, klanten, potentiële medewerkers, vaste medewerkers en zzp’ers. We zijn altijd in beweging! Het is echt fantastisch om te zien dat de marketingafdeling steeds meer groeit en onze resultaten steeds weer verbeteren. Genoeg redenen voor een hoop energie toch?

Wat is voor jou tot nu toe het leukste uitje bij Ormer ICT geweest?
Dat is een moeilijke! Er is al zoveel leuks geweest. We zijn net terug van onze skitrip in Hinterglemm, dus die staat nu op 1!

Wat doe jij in je vrije tijd?
Ik vind het heel gezellig om met familie en vrienden te zijn. Ik kijk al enorm uit naar de zomer waarin we weer heerlijk op het terras of in de tuin kunnen genieten en lekker wijntjes kunnen drinken. Daarnaast vind ik het heerlijk om te sporten; momenteel ben ik veel aan het hardlopen, omdat we vanuit Ormer ICT deel gaan nemen aan de 1/4 marathon van Rotterdam. Ik heb een dochtertje van 1 jaar oud, dus wij zijn ook veel in de speeltuin te vinden tegenwoordig.