Contractbeheerder

Jolanda Vroegindeweij

Kun je iets vertellen over jouw doorontwikkeling en werkzaamheden binnen Ormer ICT?
Voor het contractbeheer heb ik een opleiding Documentherkenning & Controle Identiteitsdocumenten gedaan om te kunnen voldoen aan de eisen van de NEN4400. Daarnaast heb ik van de opleiding SPD, de module Jaarrekening en de module Financial Accounting met succes volbracht. Dit met het oog op het naar me toe trekken van meer financiële administratieve werkzaamheden zoals de voorbereiding van de jaarrekening.

Wat maakt Ormer ICT uniek als werkgever?
Je wordt gemotiveerd om jezelf te (blijven) ontwikkelen zonder dat dit als een zwaard van Damocles boven je hangt. En de positieve enthousiaste collega’s zorgen voor een hele fijne sfeer op de werkvloer.

”Wie goed doet, goed ontmoet.”

Jolanda Vroegindeweij – Contractbeheerder

Welke taken of werkzaamheden geven jou de meeste energie?
Het proces aan het begin van de maand. De ontvangst van de urenstaten, verwerken naar een verkoopfacturen en onder andere reversed billing facturen. Dit alles inlezen in het boekhoudprogramma en dan het resultaat ervan verwerken in een maandrapportage.

Wat is voor jou tot nu toe het leukste uitje bij Ormer ICT geweest?
Het kerstdiner is toch wel een feestje om mee te maken met iedereen, de mensen op kantoor en in het veld. Lekker eten, live muziek en een goede sfeer!

Wat doe jij in je vrije tijd?
Ik ga graag naar de bioscoop en het theater (cabaretiers). En bakken vind ik heerlijk om te doen en dit vervolgens uit te delen aan mijn collega’s. Hardlopen is dan een noodzakelijk kwaad :). Daarnaast vind ik Netflix een geweldige uitvinding.