Senior System Engineer

Jery Baan

Hoe ben je bij Ormer ICT terecht gekomen?
Ik ben uitgenodigd om eens langs te komen bij Ormer ICT voor een kennismakingsgesprek. Wat we toen besproken hebben is mij erg goed bevallen en korte tijd later was mijn start als Senior System Engineer een feit!

”Als je out of the box blijft denken, kom je nooit vast te zitten!”

Jery Baan – Senior System Engineer

Hoe heb je jouw eerste maanden ervaren?
Mijn eerste maanden bij Ormer ICT vond ik prettig! Mijn plek vinden binnen de organisatie, leren hoe de organisatie werkt, en met name ook leren hoe de ICT van onze klanten in elkaar zit.

Hoe werd je door Ormer ICT ontvangen?
Als ik zeg ‘met open armen’ voelt dat eigenlijk een beetje als een understatement. Men was meer dan blij met mijn komst, en ik had (en heb nog steeds) het gevoel dat ik meer dan welkom ben.

Wat maakt Ormer ICT uniek als werkgever?
Het belang dat Ormer ICT legt op het hebben en ontwikkelen van een passie voor kennis en techniek, samen met de mogelijkheden die er zijn om te groeien en jezelf te verbeteren in een richting die jou bevalt.

Welke taken of werkzaamheden geven jou de meeste energie?
Complexe problemen oplossen, manieren ontdekken waarop zaken voor klanten naar een hoger niveau getild kunnen worden, dat zijn dingen waar ik altijd een gevoel van voldoening aan overhoud.

Wat is voor jou tot nu toe het leukste uitje bij Ormer ICT geweest?
Het uitje waarbij we gezamenlijk uit gingen eten en jeu-de-boulen vond ik erg geslaagd! Goed vermaak waarbij je tussendoor je collega’s wat beter kan leren kennen. Maar ik kijk ook uit naar de aankomende CPC Loop, ideale motivatie om het hardlopen weer op te pakken, en natuurlijk de viering van het 30-jarig bestaan van Ormer ICT!

Wat doe jij in je vrije tijd?
Ik ben in mijn vrije tijd vaak sportief bezig. Klimmen is een favoriet, maar ook lange afstanden afleggen op een longboard en (sinds kort weer) hardlopen. Met slecht weer game ik graag, zowel solo als met vrienden.