Chief Executive Officer Software Development

Frank van Eijsden

Frank van Eijsden - Ormer ICT

Kun je iets vertellen over jouw doorontwikkeling en werkzaamheden binnen Ormer ICT?
Ik ben eindverantwoordelijk voor alle operationele zaken binnen onze software development unit. Met het Tymes4 ticketing platform bedienen wij verschillende professionele voetbalorganisaties op het gebied van kaartverkoop. Ik houd mij naast tal van operationele aangelegenheden o.a. bezig met business development, account- en projectmanagement.

Wat maakt Ormer ICT uniek als werkgever?
Vanuit de software-tak werken wij als het ware als een zelfstandige start-up/scale-up binnen een grote, solide onderneming. Dat geeft een hele gave dynamiek. We kunnen gebruik maken van goede faciliteiten, bestaande structuren en een enorme hoeveelheid kennis en ervaring en zijn tegelijk als losstaande entiteit heel flexibel.

“Professionele voetbalorganisaties helpen het maximale uit hun ticketing te halen.”

Frank van Eijsden – Chief of Operations Tymes4

Welke taken of werkzaamheden geven jou de meeste energie?
Als ervaren ticketing-man aan club-zijde ken ik de spanning die een belangrijke, grote piekverkoop met zich meebrengt. Blijft het ticketing systeem overeind en werkt het onder druk functioneel ook zoals het zou moeten? Nog steeds lees je geregeld over storingen bij de onsale van festivals, evenementen en sportwedstrijden. Ik krijg echt energie van momenten waarop ons Tymes4 platform kan laten zien waartoe wij in staat zijn en we weer een hele drukke onsale geruisloos hebben kunnen faciliteren.

Wat is voor jou tot nu toe het leukste uitje bij Ormer ICT geweest?
Ik heb helaas nog geen leuk uitje mogen meemaken vanwege Corona.

Wat doe jij in je vrije tijd?
Natuurlijk zit ik als vakidioot regelmatig in een voetbalstadion. Ik houd van uit eten gaan en geniet als Rotterdammer van het brede culturele aanbod.