Accountmanager

Esther Schop

Kun je iets vertellen over jouw doorontwikkeling en werkzaamheden binnen Ormer ICT?
15 februari ben ik aan de slag gegaan als Accountmanager bij de vestiging Schiedam. De ICT business is relatief nieuw voor mij maar aan sales ervaring ontbreekt het mij niet. Ik heb dan ook heel veel zin om de ICT-business en vooral de mensen binnen deze branche te leren kennen!

Wat maakt Ormer ICT uniek als werkgever?
Ormer ICT is een platte organisatie waar iedereen altijd bereid is om zich 100% in te zetten om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Vanuit passie voor ICT en ongeacht of deze werkzaamheden binnen het ‘functieprofiel’ van de collega’s vallen. Verder werken er binnen dit mooie bedrijf enthousiaste werknemers met decennia aan ervaring binnen de ICT detachering. Hiernaast is Ormer ICT ook echt gespecialiseerd in ICT en hebben we verregaande kennis van deze branche.

“Een dag niet geplaatst, is een dag niet geleefd.”

Esther Schop – Accountmanager

Welke taken of werkzaamheden geven jou de meeste energie?
Het contact met kandidaten en klanten onderhouden en het vinden van de perfecte match geven mij echt energie!

Wat is voor jou tot nu toe het leukste uitje bij Ormer ICT geweest?
Mijn allereerste afspraak buiten de deur is voor mij het hoogtepunt geweest in de tijd dat ik bij Ormer ICT werk. Helaas zijn de fysieke afspraken schaars deze tijd.

Wat doe jij in je vrije tijd?
Naast werken, sport ik graag en ga ik het allerliefste snowboarden. Als het niet al te koud is ben ik ook weleens te vinden in de Noordzee voor een surfsessie. Verder breng ik veel tijd door met mijn gezin en vrienden en ben ik ook altijd wel in voor een borreltje na werk. Kortom, ik houd van gezelligheid en (het liefst buiten) actief bezig zijn.