Sales Consultant

Esmé Reijgers

Kun je iets vertellen over jouw doorontwikkeling en werkzaamheden binnen Ormer ICT?
Ik ben werkzaam in de rol van sales consultant. Als sales consultant zorg ik voor de juiste kandidaat op aanvragen van eindklanten. Ook houd ik me bezig met relatiebeheer, onderhoud ik contact met door ons geplaatste medewerkers, zzp’ers én onze eindklanten. Op deze manier monitoren we of het werk naar wens wordt uitgevoerd en waar wij sturing of expertise kunnen bieden om optimale resultaten te behalen. Sinds februari maak ik deel uit van een ontwikkeltraject richting accountmanagement. Ormer ICT biedt me hierbij, naast het delen van interne kennis en kunde, ook trainingen aan om mijzelf zo goed mogelijk te kunnen ontwikkelen. Er staan onder andere salestrainingen en een training timemanagement op het programma.

”Passie voor onze klanten.”

Esmé Reijgers – Sales consultant

Wat maakt Ormer ICT uniek als werkgever?
Ormer ICT biedt medewerkers volop kansen om te groeien binnen sales en/of recruitment. Als je begint in de rol van resource consultant liggen er voor jou als medewerker kansen om door te groeien naar sales consultant of zelfs accountmanagement. Er wordt bewust nagedacht over hoe jouw competenties optimaal tot zijn recht komen binnen het bedrijf.

Welke taken of werkzaamheden geven jou de meeste energie?
Mijn kracht ligt op het gebied van communicatie. Ik sta graag in contact met door ons geplaatste medewerkers en IT-managers. Ook geeft het maken van een succesvolle match veel voldoening en energie. Hierbij help je de eindklant aan kennis en kunde en de zzp’er aan een passende, nieuwe opdracht.

Wat is voor jou tot nu toe het leukste uitje bij Ormer ICT geweest?
Helaas begon ik aan het begin van de Covid-crisis bij Ormer ICT. Aan uitjes heb ik hier dus nog niet deel kunnen nemen. Het team bij Staffing is hecht. Hierdoor is het, ook op de werkvloer, gezellig. Verder kijk ik natuurlijk enorm uit naar onze Ibiza-reis die op de planning staat!

Wat doe jij in je vrije tijd?
Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn vriendinnen. Verder kook ik graag, doe ik aan pilates en ben ik ’s zomers veel te vinden op het terras.