Resource Consultant

Emma van der Laan

Emma van der Laan - Ormer ICT

Hoe ben je bij Ormer ICT terecht gekomen?
Aangezien mijn vorige werk hier om de hoek zit kwam ik de collega’s van Ormer ICT Zwolle regelmatig tegen in de lunchroom hier in de straat en maakte we altijd een gezellig praatje. Via deze weg heb ik uiteindelijk de overstap naar Ormer ICT gemaakt.

Emma van der Laan

Hoe heb je jouw eerste maanden ervaren?
Inmiddels al bijna 1,5 jaar werkzaam bij Ormer ICT en heb ik het als zeer prettig ervaren. Ormer ICT biedt een fijne werkomgeving!

Hoe werd je door Ormer ICT ontvangen?
Met open armen. Ormer ICT is erg verwelkomend.

Wat maakt Ormer ICT uniek als werkgever?
De vrijheid, vriendelijkheid en samenhorigheid. Je hebt werkelijk het gevoel dat je altijd om hulp mag vragen en geen vraag te gek is.

Welke taken of werkzaamheden geven jou de meeste energie?
Het spreken en kennismaken met de kandidaten en ik vind het natuurlijk leuk om bij opdrachtgevers op locatie langs te gaan.

Wat is voor jou tot nu toe het leukste uitje bij Ormer ICT geweest?
Het 30-jarig jubileum afgelopen oktober was een mooi feest, tevens om het vernieuwde logo in te luiden. Maar wat ik ook leuk vond was het schaatsen op de schaatsbaan in Rotterdam!

Wat doe jij in je vrije tijd?
Ik hou heel erg van fotografie, ben dol op het strand en de zee. Samen met mijn vriend uren langs rommelmarkten struinen, en ik ben momenteel druk bezig met het halen van mijn motorrijbewijs en kan niet wachten om te gaan rijden!