Marketing Medewerker

Daphne de Vos

Hoe ben je bij Ormer ICT terecht gekomen?
Via via ben ik bij Ormer ICT terecht gekomen! Het begon bij een gezellige kennismaking wat uitliep op een nieuwe baan. Hiervoor heb ik al als Marketeer gewerkt. Met deze ervaring draag ik graag mijn steentje bij om de marketing binnen Ormer ICT naar een nog hoger niveau te tillen!

”Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder!”

Daphne de Vos – Marketing Medewerker

Hoe heb je jouw eerste maanden ervaren?
Goed! Doordat Ormer ICT zich heel breed inzet in de IT is het heel interessant om voor dit bedrijf te werken. De marketingafdeling is als het ware het spin in het web tussen de afdelingen waardoor er veel contact is met collega’s!

Hoe werd je door Ormer ICT ontvangen?
Warm welkom! Ik was al een aantal keer op kantoor geweest voordat ik officieel startte bij Ormer ICT. Het voelde daarom al snel alsof ik hier al lang werk en de collega’s al lang ken!  

Wat maakt Ormer ICT uniek als werkgever?
Ormer ICT denkt niet alleen mee op zakelijk gebied, maar ook op persoonlijk gebied. Onlangs ben ik al gestart met een opleiding om mijn kennis op het gebied van marketing te vergroten. Ik vind het fijn dat ik hier de tijd en ruimte voor krijg.

Welke taken of werkzaamheden geven jou de meeste energie?
Mijn taken bestaan uit online- en offline marketing. Op online gebied kan ik mijn creativiteit kwijt en werken we aan de online strategie van Ormer ICT! Op offline gebied vind ik evenementen organiseren het leukste onderdeel! Van personeelsuitjes tot het meehelpen organiseren van het 30-jarig bestaan feest.

Wat is voor jou tot nu toe het leukste uitje bij Ormer ICT geweest?
Naast de vrijdagmiddagborrels heb ik nog geen uitjes meegemaakt bij Ormer ICT. Het leukste feest is bijna! Het 30-jarig bestaan van Ormer ICT wordt groot gevierd dit jaar, daar kijk ik enorm naar uit.

Wat doe jij in je vrije tijd?
In mijn vrije tijd houd ik mij graag bezig met interieur, shoppen, uiteten en veel gezelligheid!