Accountmanager

Chiara van Grieken

Chiara van Grieken Ormer ICT

Kun je iets vertellen over jouw doorontwikkeling en werkzaamheden binnen Ormer ICT?
Ik ben bij Ormer ICT aangenomen voor de rol van Medewerkers Sales Support. In deze functie hield ik mij bezig met het up-to-date houden van de gehele database en het contact met de beschikbare zzp’ers te onderhouden. Na vijf maanden ben ik doorgegroeid naar de rol van Resource Consultant. Hier heb ik mijzelf goed kunnen ontwikkelen, de klanten van Ormer ICT leren kennen, veel kandidaten mogen plaatsen bij onze prettige opdrachtgevers en de gehele IT leren kennen. Uiteindelijk ben ik doorgegroeid naar de rol van Sales Consultant. Hierin hield ik mij bezig met het volledige contact met mijn klanten, het contact met mijn eigen geplaatste medewerkers en het invullen van de interim opdrachten die dagelijks binnenkomen. Onlangs heb ik de stap gemaakt naar Accountmanager en ben ik eindverantwoordelijke voor mijn eigen klanten en kandidaten. Ik ben bereid om in deze rol nog veel te leren en kijk uit naar alle projecten die ik met mijn mede collega’s kan gaan oppakken!

‘‘Pas als de opdrachtgever én de kandidaat tevreden zijn, heb ik mijn werk goed gedaan.’’

Chiara van Grieken – Accountmanager

Wat maakt Ormer ICT uniek als werkgever?
Ormer ICT is uniek omdat wij een zeer informele sfeer hebben op kantoor en onderling. Naast het harde werken, het behalen van alle doelstellingen en resultaten, is ook iedereen in voor een grapje. Soms leggen we het werk even neer, zodat we tijd kunnen maken voor een gezellige lunch of een drankje op het terras. Ook verjaardagen worden niet vergeten en groots gevierd! Verder kijken wij niet naar het eigen belang, maar gaan wij altijd voor het groepsresultaat. Resultaten behalen we samen :).

Welke taken of werkzaamheden geven jou de meeste energie?
Wat mij het meeste energie geeft is het contact behouden met mijn eigen geplaatste medewerkers. Ik vind het erg leuk om informeel contact met hen te hebben en te horen hoe leuk zij de opdracht vinden. De dankbaarheid die daar soms bij komt kijken, doet mij veel goeds. Hier haal ik veel voldoening uit en energie om net dat stapje extra te zetten dat nodig is.

Wat is voor jou tot nu toe het leukste uitje bij Ormer ICT geweest?
Het leukste uitje is voor mij het jaarlijkse Ormer ICT Kerstdiner. Het is tot in de puntjes geregeld en verzorgd met heerlijk eten. Ook de band na afloop zorgt voor een gezellige sfeer, waarbij iedereen nog even met elkaar danst. Leuker kan toch niet?!

Wat doe jij in je vrije tijd?
In mijn vrije tijd ga ik graag een middagje winkelen, lunchen of een lekker weekendje weg. Tevens ben ik een liefhebber van sport! Naast de sportschool, tennis ik graag meerdere avonden per week. Op vrijdagavond doe ik vrijwilligerswerk en ben ik zwemjuf.