Vernieuwde marathonteam Ormer ICT gepresenteerd

Geschreven door

Dinsdag 17 oktober heeft Elfstedentochtwinnaar Henk Angenent ons gloednieuwe marathonteam vol jonge talentvolle schaatsers gepresenteerd, op het kantoor van subsponsor Daikin. Onder leiding van ploegleiders Marcel Kooij en Kees Haverkamp worden de schaatsers al een aantal maanden klaargestoomd voor de Nederlandse Beloftencompetitie. Natuurlijk waren wij, als trotste hoofdsponsor, ook aanwezig bij de perspresentatie. Het was weer een gezellige middag met alle schaatsers, sponsoren en andere betrokkenen!

HENK ANGENENT & TEAM ORMER ICT
Henk Angenent is de stuwende kracht achter team Ormer ICT. Ploegleider Kees Haverkamp en coach Marcel Kooij gaan de schaatsers Melle Brouwer, Fred Schouwenaar, Ruben Verkerk en Luke Kooij begeleiden. Het team is actief in de Nederlandse beloftencompetitie van het marathonschaatsen. In het verleden zijn al diverse rijders opgeleid tot volwaardige marathonschaatsers. Ook is het voorgekomen dat voormalige teamleden zich hebben ontwikkeld in andere (top)sporten. “Voor mij is de wil om te sporten belangrijker, dan de keuze in welk type sport dat is”, aldus Henk Angenent. 

Naast dit team is er een schaduwformatie opgericht. Dit team bestaat uit Roy Hoogendoorn, Jasper van der Marel, Jelle Koeleman en Joël Bom. Deze schaatsers rijden in pakken van Spieren voor Spieren.

Wij kijken uit naar het komende seizoen en wensen het team heel veel succes en plezier op de schaatsbaan!

Meer weten over ons marathonteam? Neem eens een kijkje op de website!

Teamfoto schaatsteam Ormer ICT met sponsoren
Perspresentatie schaatsteam Ormer ICT