Kampioenen uit de stal van Ormer ICT

Geschreven door

Wat een fantastische sportieve start van het jaar! Maar liefst twee oud-Ormer ICT schaatsers zijn Nederlands Kampioen marathonschaatsen geworden! Het Nederlands Kampioenschap marathonschaatsen voor neosenioren tot 23 jaar is bij de mannen gewonnen door Wabe de Rooij. De mannen van de toekomst brachten een mooie wedstrijd op het ijs. Het waren Remco Stam (Ormer ICT), Wisse Slendebroek en Wabe de Rooij die na een kwart wedstrijd de strijd openbraken.

Wabe de Rooij Ormer ICT

Daarnaast heeft oud Ormer ICT-schaatser Evert Hoolwerf de Nederlandse marathontitel op kunstijs op zijn naam geschreven. Beide kampioenen komen uit onze stal!

Beloftenteam

Ormer ICT sponsort al jaren het beloftenteam van oud-Elfstedentochwinnaar Henk Angenent. Ploegleider Kees Haverkamp en coach Marcel Kooij begeleiden de schaatsers Roy Hoogendoorn, Luke Kooij, Remco Stam en Danny Stam. Naast dit team is er een schaduwformatie opgericht. Dit beloftenteam bestaat uit Ruben Verkerk, Fred Schouwenaar en Jelle Koeleman. Deze heren rijden in pakken van Spieren voor Spieren.