Fortuna stapt over op ticketingsysteem Tymes4

Geschreven door

Fortuna stapt met ingang van het seizoen 2023/2024 over op een nieuw ticketingsysteem. De club gaat gebruikmaken van het ticketingplatform Tymes4, een dienst van Ormer ICT. Tymes4 biedt uitgebreide mogelijkheden rondom ticketing voor betaald voetbal organisaties.

Fortuna Sittard stapt over naar Ormer ICT

De nieuwe omgeving moet -in navolging van de nieuwe website- bijdragen aan het gebruikersgemak van de supporters. “Het overstappen op Tymes4 zien wij als een essentiële stap in de verdere professionalisering van de club,” laat algemeen directeur Ivo Pfennings weten. “We zien de toeschouwersaantallen toenemen, dit seizoen zaten er gemiddeld meer dan 10.000 toeschouwers in het stadion bij een thuiswedstrijd van Fortuna. We zitten nog niet aan ons plafond, ook de komende jaren willen we daarin blijven doorgroeien. Daarbij is een gebruiksvriendelijke ticketomgeving van belang.

Pfennings is ervan overtuigd dat Ormer ICT, tevens marktleider van Nederland, daarvoor de juiste partner is. “Het Tymes4-platform is specifiek voor BVO’s ontwikkeld, ontstaan uit de dringende behoeftes van diezelfde organisaties. Ze weten dus precies wat er leeft in de voetballerij en hoe ze hier op in moeten spelen. Dat tal van clubs in Nederland al succesvol met Tymes4 werken toont aan dat het een betrouwbare dienst is. Ik ben overtuigd van een mooie samenwerking voor de komende jaren.

Frank van Eijsden, Chief of Operations bij Ormer ICT Software Development: “Elke club is uniek. Wij zijn enorm trots dat Fortuna als zeventiende Nederlandse voetbalclub voor Tymes4 heeft gekozen. Fortuna is een mooie en innovatieve club. De club was de eerste betaald voetbalorganisatie in Nederland, echte pioniers dus. We kijken vanzelfsprekend uit naar deze samenwerking.

Membershipcampagne
Op dit moment wordt in samenwerking met Ormer ICT hard gewerkt aan de laatste implementaties rondom het ticketingsysteem. De laatste punten worden in de komende periode afgerond, zodat er na de laatste thuiswedstrijd direct overgestapt kan worden op het nieuwe ticketingsysteem. De membershipcampagne zal dan ook maandag 29 mei van start gaan en hierover volgt de komende periode meer informatie.


Contact

Interesse in samenwerking?

Wil jij meer weten over ons state-in-the-art ticketingplatform, dan kom ik graag met je in contact! Ook als je je als leverancier begeeft in het eco-systeem van een voetbalclub zou ik graag kennismaken en eens van gedachten wisselen.