Ruimte voor plezier

Interne events

Werken bij Ormer ICT betekent niet alleen hard werken. Gezelligheid vinden wij zeker zo belangrijk. Daarom organiseren wij regelmatig leuke uitjes met collega’s, een kerstfeest, een jaarlijks wintersportuitje, verschillende challenges, sportevenementen en een wekelijkse vrijdagmiddagborrel.

Ormer ICT Cocktailchallenge

Met de Ormer ICT Cocktailchallenge dagen collega’s elkaar uit om de lekkerste en meest creatieve cocktails te maken!

Bekijk dit event
Pasen Ormer ICT

Medewerkers paasontbijt 2022

De vrijdagmiddagborrels waren ondertussen (gelukkig) alweer in het leven geroepen maar echt een groepsactiviteit hadden we nog niet gehad, tot nu! Een heerlijk paasontbijt samen met alle collega’s op kantoor. Compleet in het paasthema hebben we genoten van een gezellige ochtend zoals we deze zo ontzettend gemist hebben.

Bekijk dit event

Schaatsclinic met Henk Angenent 2022

We konden eindelijk weer een schaatsclinic organiseren met Henk Angenent op de Schaatsbaan Rotterdam. We hebben met een leuke groep weer vele rondjes mogen schaatsen onder leiding van Henk Angenent. Door middel van de tips van de voormalig Elfstedentochtwinnaar hebben wij onze schaatsskills weer kunnen opkrikken en zijn wij klaar voor een mooie schaatswinter. Het was een groot succes en een ontzettend leuke ervaring!

Bekijk dit event

Ormer ICT kookchallenge

Met de Ormer ICT Kookchallenge dagen collega’s elkaar uit om de meest uiteenlopende gerechten te maken. Deze editie was het weer een groot succes en hebben we genoten van alle héérlijke recepten en mooi foto’s! Omdat het zo ontzettend leuk uitpakte hebben we alle collega’s van Ormer ICT verrast met een kookpakket als dank voor al hun harde werk, flexibiliteit en online vergaderskills!

Bekijk dit event

Ormer ICT Zomerchallenge 2021

Sport zit verweven door onze gehele organisatie en wij geloven dan ook dat sporten samen met collega’s een gouden combinatie is. Daarom organiseren wij ieder jaar in de zomer de Ormer ICT Zomerchallenge. En dit jaar hebben we veel geluk gehad met het weer want het was jammer genoeg een bewolkte zomer. Tijdens de Zomerchallenge was het heerlijk weer om lekker buiten te sporten en om alle collega’s die dit jaar weer gezellig mee deden uit te dagen met sportieve opdrachten…

Bekijk dit event

Geen resultaten gevonden.