Resource Consultant

Zorah Weeda

Kun je iets vertellen over jouw doorontwikkeling en werkzaamheden binnen Ormer ICT?
Als Resource Consultant pak je de aanvragen op en maak jij de matches. Je legt het eerste contact en zorgt dat alles ook administratief geregeld wordt. Dit doe je in samenspraak met de Accountmanager, dat is heel kort en bondig wat de werkzaamheden zijn.  Na de functie van Resource Consultant is er de mogelijkheid om door te groeien in de functie van Sales Consultant en uiteindelijk Accountmanager. Bij beide functies krijg je meer commerciële werkzaamheden en meer contact met klant en medewerker. Een leuk vooruitzicht!

”Vind je een persoonlijke behandeling belangrijk? Wij kijken verder dan het CV!”

Zorah Weeda – Resource Consultant

Wat maakt Ormer ICT uniek als werkgever?
Bij Ormer ICT is niemand ‘beter’ of ‘hoger’ dan de ander. Managers en directeuren zijn enorm toegankelijk en de deuren staan altijd open. Zij helpen mee waar nodig en er heerst een enorme informele sfeer, waardoor het voor nieuwe medewerkers ook altijd voelt als een warm bad waar zij terecht komen. Bij Ormer ICT is er naast hard werken altijd tijd voor een lolletje en gezelligheid. We zijn heel hecht en dat vind ik heel belangrijk.

Welke taken of werkzaamheden geven jou de meeste energie?
Wat ik het leukste vind, is wanneer je echt een goede match hebt gevonden voor een aanvraag. Je merkt dan dat naast dat je zelf enthousiast wordt, ook de kandidaat erg enthousiast is. Ik geniet ervan om leuke gesprekken te hebben met kandidaten, en dat je een leuke kans voor ze hebt! Uiteindelijk is het allermooiste als deze kandidaat dan ook daadwerkelijk aan het werk gaat bij de klant, dat geeft veel energie en motivatie!

Wat is voor jou tot nu toe het leukste uitje bij Ormer ICT geweest?
Het kerstdiner was echt een hoogtepunt. Op de bovenste verdieping van het Inntel Hotel in Rotterdam (supertoffe locatie) was dit georganiseerd. Het zag er prachtig uit en de sfeer was super goed. Na heerlijk eten, was het tijd om te dansen met een leuke band. Enorm leuke avond gehad en ik kan niet wachten tot de volgende.

Wat doe jij in je vrije tijd?
In mijn vrije tijd ben ik graag sportief bezig. Ik doe aan fitness, hardlopen en boksen. Naast dat het mijn hoofd leeg maakt, voel je je gewoon beter als je actief bezig bent geweest, zeker naast een kantoorbaan. Verder ben ik graag met familie en vrienden om me heen. Festivals, dagjes weg, terrasjes, noem het maar op, ik ben erbij!