Verkozen tot beste werkgever in IT-detachering en Recruitment

Dat we door Computable Career Guide tot beste werkgever in IT-detachering en recruitment zijn uitgeroepen is een prachtige waardering! Als Salesmanager Detachering vind ik dat we als Ormer ICT al vele jaren goed bezig zijn. Het is geweldig om te zien hoe we vertegenwoordigd zijn in de gehele breedte van de economie. We staan genoteerd in vele Computable-ranglijsten, zoals logistiek, overheid, industrie, accountancy, recreatie & sport, etc. etc.

IT-detachering en recruitment

Alweer bijna 30 jaar in het vak

Het is een combinatie van factoren die ons zo sterk maakt. Binnenkort, in 2022, zijn we alweer 30 jaar bezig met uitsluitend ICT-dienstverlening. Die focus maakt ons tot meer dan zomaar een cv-schuiver. Daar heeft de markt er al genoeg van. Wij zijn bovenal een IT-bedrijf, samen met onze zuster Ormer ICT Outsourcing, dat zich trouwens de op één na beste werkgever mag noemen binnen haar core-business. Eveneens een super notering! We werken volgens een gecertificeerd kwaliteitssysteem, realiseren altijd de optimale match tussen opdrachtgever en kandidaat, communiceren transparant en komen simpelweg onze afspraken na. Betrouwbaarheid boven alles dus.

“Ons team gaat vol voor de belangen van de medewerkers, de zzp’ers en de opdrachtgevers”

Maar de belangrijkste factor in deze succesvolle combinatie zijn toch onze collega’s. Ik heb op onze vier kantoren (Schiedam, Hoofddorp, Eindhoven en Zwolle) het beste team dat je jezelf kunt wensen. Dat team gaat altijd vól voor de belangen van de medewerkers, de zzp’ers en de opdrachtgevers. Het gevolg is blije kandidaten. En die zorgen weer voor blije klanten. En daarmee een tevreden netwerk van IT-specialisten én IT-managers. Wat wij hier met z’n allen realiseren, bewijst maar weer wat ik wel vaker zeg: “Nummer 1 word je nooit alleen”

Benieuwd naar alle noteringen?

Marcel Passenier
Salesmanager IT-Detachering


Contact

Interesse in samenwerking?

Benieuwd geraakt naar wat wij voor u kunnen betekenen? Graag leren wij u en uw organisatie beter kennen. Voor alle personele IT-vraagstukken kunnen wij een oplossing bieden en u adviseren. De kans is groot dat wij onze ervaring al bij vergelijkbare organisaties binnen uw branche of sector in de praktijk hebben mogen brengen. Belt, mailt of appt u mij of mijn collega’s gerust.