Accountmanager

Senna el Hanoudi

Kun je iets vertellen over jouw doorontwikkeling en werkzaamheden binnen Ormer ICT?
Als Accountmanager ben ik vanuit Ormer ICT de contactpersoon voor onze klanten. Zo bedien ik een aantal vaste klanten van Ormer ICT maar houd ik mij ook bezig met het aangaan van nieuwe samenwerkingen.

Wat maakt Ormer ICT uniek als werkgever?
Wat mij meteen opviel bij Ormer ICT is de wijze waarop de processen zijn ingericht op het gebied van Staffing. Deze zijn ontzettend lean, het is een geoliede machine waar de klant van kan profiteren. Verder zijn de collega’s binnen Ormer behulpzaam en denken ze altijd mee.

”Sometimes you win, sometimes you learn.”

Senna el Hanoudi – Accountmanager

Welke taken of werkzaamheden geven jou de meeste energie?
Ik krijg het meest energie van een succes bij klanten, dat is namelijk een bevestiging dat je je werk goed hebt gedaan. Bij Ormer ICT vieren we dit dan ook, want succes is belangrijk om te vieren. Dit zorgt ook voor een aangenaam teamgevoel omdat iedereen meeleeft.

Wat is voor jou tot nu toe het leukste uitje bij Ormer ICT geweest?
Toen het nog kon op het terras bij Wijning, mijn collega’s hebben het er nog steeds over. We hebben vooral veel gelachen! Helaas heb ik verder nog geen uitjes mogen meemaken.

Wat doe jij in je vrije tijd?
In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met mijn gezin, familie en vrienden. Verder ben ik door Ormer ICT aangestoken met het wielrenvirus en heb ik een racefiets aangeschaft.