Resource Consultant

Sanne van Oijen

Kun je iets vertellen over jouw doorontwikkeling en werkzaamheden binnen Ormer ICT?
Ik ben aangenomen als Resource Consultant en voer deze functie tot op de dag van vandaag nog steeds uit. In de toekomst zou ik graag willen doorgroeien richting Sales Consultant zodat ik nog een intensiever contact kan hebben met kandidaten. Ik vind het erg leuk om hun loopbaan te blijven volgen.

Wat maakt Ormer ICT uniek als werkgever?
Bij Ormer ICT ben je geen nummer, maar word je echt gezien als persoon. Niet alleen als directe werknemer, maar ook de werkzoekenden die wij detacheren/plaatsen. Hier wordt echt tijd in gestoken en dit zorgt voor een hele prettige, persoonlijke benadering.

”Met de juiste instelling, passie en drive is geen droom(baan) te ver weg.”

Sanne van Oijen – Resource Consultant

Welke taken of werkzaamheden geven jou de meeste energie?
De meeste energie krijg ik van frequent contact onderhouden met alle betrokkenen. Je bent de hele dag op verschillende vlakken aan het schakelen. Het is enorm leuk om iemand echt te leren kennen, diens ambities te horen en te kunnen koppelen aan de juiste functie waar diegene ook echt op zijn plek zit. Een persoonlijke benadering hierin vind ik erg leuk én belangrijk. Ik kijk graag verder dan een CV: wie is de persoon die tegenover mij zit en welke (verscholen) capaciteiten heeft iemand. De begeleiding van dit hele traject, van kennismaking tot uiteindelijke plaatsing is enorm leuk om te doen.

Daarnaast zit er een groot administratief gedeelte aan mijn functie. Op sommige dagen vind ik het heerlijk om administratief alles op orde te maken en CV’s netjes in een Ormer ICT huisstijl te gieten.

Wat is voor jou tot nu toe het leukste uitje bij Ormer ICT geweest?
Helaas heb ik, aangezien ik pas recent bij Ormer ICT werk en we momenteel midden in een Covid-19 crisis zitten, nog geen uitjes bij Ormer ICT meegemaakt. Ik kijk echter wel enorm uit naar de trip naar Ibiza bij het behalen van ons target!

Wat doe jij in je vrije tijd?
Ik spendeer graag tijd met vrienden, familie, mijn vriend en twee katten. Daarnaast reis ik erg graag, houd ik van lekker, vegetarisch eten en ben ik groot liefhebber van de Formule 1.