IT beheer

De route naar grip op uw IT

Ormer ICT brengt stapsgewijs in kaart waarmee uw organisatie het beste gediend is. We maken een inventarisatie van de IT-omgeving en tonen in een workshop welke verbeteringen nodig zijn om die toekomstbestendig te maken. Zo kunnen wij de perfecte IT-beleving garanderen, met tevreden gebruikers, flexibele op- en afschaling en 100 procent uptime. En zónder financiële verrassingen, want bij Ormer ICT betaalt u een vast bedrag per maand. Breng uw IT in kaart met onderstaand stappenplan.

IT beheer - Ormer ICT

Een perfecte IT-beleving

Stappenplan

Stap 1: Inplannen van een inventarisatie

Stap 1 is het plannen van een inventarisatie. Hier worden alle wensen, behoeften en noodzakelijkheden in kaart gebracht. Onze Business Development Director vertelt hier graag meer over.

 

Plan een inventarisatie

Stap 2: Interactieve workshop

Tijdens de workshop helpen wij u de beste keuzes te maken voor uw organisatie. Onze Chief Technical Officer helpt u daar graag bij.

 

Stap 3: Grip op uw IT!

Onze Directeur Ormer ICT Outsourcing vertelt u meer over de perfecte IT-beleving. Dit houdt in dat de kosten onder controle zijn, een netwerk dat stabiel is en dat uw medewerkers in volle tevredenheid kunnen werken.

 

5x

Redenen om te kiezen voor Ormer ICT

1.
100% gebruikerstevredenheid

Hoe dan?

Uw medewerkers zijn uw kapitaal. Hun tevredenheid over de IT-dienstverlening is dan ook ons hoogste streven. Nog sterker: die tevredenheid garanderen wij. Gebruiker niet tevreden? Geld terug!

2.
100% uptime

Hoe dan?

Nog zo’n harde garantie: onze IT werkt gewoon altijd. Geen 100% uptime? Geld terug!

3.
Geen financiële verrassingen

Hoe dan?

Onze factuur is duidelijk en transparant. U betaalt een vaste prijs per gebruiker, per maand.

4.
Vanzelfsprekend Veilig

Hoe dan?

Ormer ICT is ISO9001 en ISO/IEC27001 gecertificeerd. Wij hebben een dedicated en gecertificeerde Chief Information & Security Officer tot de beschikking van al onze klanten.

5.
Flexibel opzegbaar

Hoe dan?

U kunt altijd flexibel op- en afschalen in het aantal gebruikers. Wij geloven in onze dienstverlening en gebruiken geen langlopende wurgcontracten.

Onze kernwaarden

Wij zijn Ormer ICT

Passie voor kennis en techniek

Passie voor kennis en techniek vormt het fundament van onze organisatie. Daarom is investeren in menselijk kapitaal één van onze speerpunten.

Afspraak is afspraak

Tijd is tijd. Beloofd is beloofd. Afspraak is afspraak. Dat is Ormer ICT.

Dienstverlenend

Wij zullen er altijd alles aan doen om onze klanten te helpen. Ormer ICT staat symbool voor partnerschap. Wij denken verder dan service levels en garanties.

Onze certificeringen

  • ISO 9001 Kwaliteitsmanagement
  • ISO 27001 Informatiebeveiliging
  • Microsoft Gold Partner
  • ESET Gold Partner

Onze awards

  • 2017 Notering Computable Top 100
  • 2018 Notering Computable Top 100
  • 2021 Beste IT-werkgever van Nederland (Computable)
Meer informatie? Bekijk de certificeringen

Interesse in samenwerking?

Neem contact met ons op

Benieuwd geraakt naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Graag leren wij jou en jouw organisatie beter kennen. Voor alle IT-vraagstukken kunnen wij een oplossing bieden en jou adviseren. De kans is groot dat wij onze ervaring al bij vergelijkbare organisaties binnen jouw branche of sector in de praktijk hebben mogen brengen. Bel, mail of app mij of mijn collega’s gerust.